Disconnect

(2012)

Detașare

Poster Disconnect Postere Disconnect

Sinopsis Disconnect

Mai mult
Disconnect

Un avocat dependent de muncă, mereu cu telefonul în mână, nu își poate găsi timp să comunice cu familia lui. Un cuplu este atras într-o situație complicată când secretele lor sunt expuse în mediul virtual. Un fost polițist, văduv, încearcă să își crească fiul răutacios care hărțuiește virtual un coleg de clasă. O jurnalistă ambițioasă vede o poveste înălțătoare pentru cariera ei într-un tânăr care prestează servicii pe un site pentru adulți.

Cu toții sunt…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: katye, robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

AKA

  • Desligados

Produs de

LD Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

LD Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Disconnect

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
LavyBogdy pe 03 Ianuarie 2014 17:49
Vreau doar sa povestesc 2 intamplari aproximativ identice cu cele intmplate in film :
1.Am fost invitat la o nunta unde nasul de la ora 18 si pana cand am plecat de acolo,ora 2 : 30,nu s-a dezlipit de telefon.Imi venea sa-l scuip...
2.Matusa mea a venit la mine cu lacrimi in ochi fiindca i-a picat acoperiul la bloc,ea sta la 4, si are nevoie de niste bani imprumut iar verisoara-mea statea langa ea pe facebook.Nici un pic de simt,imi venea s-o lipesc de faianta.

10 2
Rau pe 09 Octombrie 2013 16:59
Filmul bun, concluzia e fara cuvinte !
Cum spune si un alt coleg, paziti-va copiii, nu le mai cumparati ipad, ipod, iphone...lasatii afara la sport si sa comunice verbal. traind in online uita cine sunt, si o sa va treziti cu niste monstruleti.
De asemeni tineti si femeile langa voi....un strain le poate vb frumos online si le zice ce tu nu ii zici...si te trezesti bye..
filmul nu este o mare capodopera, dar mesajul este de nota 10: ATENTIE la cei dragi, nu ii mai lasati pe internet.

7 0
walentino pe 11 Septembrie 2013 01:54
un film bun despre realitatea zilelor noastre privita din mai multe puncte de vedere...recomand.
6 0
pcoutnow pe 30 Decembrie 2013 14:34
film foarte bun
real, dur, emotionant, actual! Obligatoriu de văzut!!!
5 0
alyn.alyn pe 11 Septembrie 2013 14:18
Foarte bun filmul!
Un film extraordinar, despre crunta realitate a vremurilor noastre, despre relatiile ce se destrama in lipsa comunicarii, despre copii si oamenii care sunt neintelesi,despre cum iti poti pierde identitatea sau respectiv viata online, despre viata in general, un film pe care daca il intelegi , te va aduce cu picioarele pe pamant si te va trezii la realitate, vei intelege ca in viata comunicarea este totul si ca nu banii sunt cei mai importanti in viata ci familia, persoana/persoanele iubite, un film din care vei intelege , vei incerca sau vei reusii sa-ti iei atentia de la bani, job si restul kkturilor si sa o dai cui merita, familiei, persoanei iubite, copiilor!
5 2
White.Lily pe 24 Decembrie 2013 12:20
Un film cu un impact emotional foarte puternic si o poveste foarte buna.
Disconnect reuseste sa transpuna foarte realist efectele pe care le are sau le-ar putea avea folosirea tot mai in exces a tehnologiei moderne: iphone, ipod, tableta etc. Sau altfel spus folosirea in exces a lumii virtuale in detrimentul vietii sociale "face to face".
Recomand acest film sa fie privit in familie si apoi sa fie purtate niste discutii serioase.

4 0
catalin_bogdan_gavrila pe 8 ianuarie 2014 23:04
''like'' foarte mare drepate ai. subscriu la cele de mai sus!
improv3 pe 11 Septembrie 2013 10:04
Mda...
Ar trebui sa va supravegheati copiii cand stau la calculator, nu le mai cumparati ipad.uri si iphon.uri ca si asa generatia asta e la pamant si urmatoarele vor fi si mai si.Ei nu au amintiri cu jucarii, cu ciocanitoarea udi sau inghetata polar, ei n.o sa aiba amintiri din copilarie.
Nu le mai faceti toate poftele ca ei vor facebook si alte prostii, eu nu am facebook si multi tineri de varsta mea au, si daca.mi cer facebook.ul le zic ca nu e genul meu si incep sa zambeasca :))
Paziti.va nevestele pentru ca isi pot gasi usor alinarea sufleteasca spunand absolut tot unui necunoscut care i.a castigat increderea dandu.i o poza si vorbind respectabil cu ea.Filmul e de nota 6-

3 5
LavyBogdy pe 3 ianuarie 2014 17:59
Poti supraveghea un copil care sta la calculator doar daca montezi o camera de filmat in spatele lui ori daca iti tregi un scaun si ramai langa el la birou.Si problema nu e a acestei generatii de tineri ci la adulti carora nu le pasa de sentimentele,visele,pritenii etc copiilor lor.Sunt parinti care nu-si lasa copii afara ca se lovesc ( auzi aici mentalitate ) , ca se racesc,ca ii loveste masina,ca ii fura tiganu'mca ii musca cainele si orice motiv.90% din parinti nu stiu care e cel mai bun prieten ,filmul - masina - mancarea preferata a copilului lor. Sa ne pazim sotiile? Adica sa fim un fel de gardieni ? In iubire , in cazul durerilor saw nedreptatilor, nu exista aceasta escapada , de a cauta ceea ce-ti lipseste la un strain ca apoi sa te folosesti de lucrul asta ca un motiv de despartire.
lili22 pe 22 August 2016 19:50
bun
Scenariul foarte bun , interpretare buna, de vazut neaparat pana nu e prea tarziu.
2 0
nicoux pe 14 Septembrie 2013 20:33
O suita de intamplari din pacate foarte aproape de realitate, intamplari ce au ca punct comun interactiunea dintre viata reala si cea virtuala ce sunt aici prezentate simplu, natural, antrenant si destul de captivant. De vizionat!
2 0
Licurici75 pe 12 Noiembrie 2014 21:08
O imitatie a lui crash
Un film care imita o capodopera dar care arata partea intunecata a lumii cybernetice
2 1
Horatiucrisan pe 12 Ianuarie 2020 13:25
Tema filmului: intr-o lume supertehnologizata unde comunicarea electronica este la cel mai inalt nive, s-a ajuns ca relatiile interumane sa scada la cel mai jos nivel. Filmul prezinta de asemenea pericolele si dramele la care poate duce comunicarea digitală în lipsa unei comunicări normale intre membrii familiei, colegi, prieteni. Un film foarte bun. L-am revăzut cu plăcere.
1 0
carmen_angelus_romila pe 25 Octombrie 2018 11:23
Un thriller dramatic ce ne prezinta cateva povesti pline de adevar, care are corespondent in realitatea zilelor noastre cu privire la deteriorarea relatiilor natural interumane, in favoarea unei conexiuni virtuale si artificiale.
1 0
Andrei843 pe 05 Octombrie 2014 00:17
O drama emotionanta si impresionanta care ne prezinta partea "aspra" a internetului. Se merita vizionat !
1 0
SQueeZer pe 07 Februarie 2014 02:41
Un film emoționant, foarte bun. Filmul prezintă cu exactitate ce se întâmplă în vremurile noastre...Nota mea : 8
1 0
Get0dac pe 07 Octombrie 2013 15:38
Emotionant si plin de invataminte. Un film ce prin povestile prezentate, atrage atentia nu doar asupra pericolelor din jungla virtuala, dar si asupra relatiilor inter umane....Asupra modului in care slujba, lipsa comunicarii, asa zisa viata virtuala.... distug familii, indeparteaza sot de sotie, parinti de copii.
Pentru cei interesati...tema melodica a filmului, cea emotionanta, cantata la vioara, o cunoasteti din Shutter Island si este interpretata de Dinah Washington - "This Bitter Earth"....o melodie superba ce si-a gasit locul si aici si in filmul cu Di Caprio.
Recomand...poate fi privit alaturi de copiii mai marisori..de peste 10 ani, sunt invataminte de tras de catre toata familia.

1 0

Spune-ţi părerea despre Disconnect

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Disconnect
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells