Dreamscape reciclat

24 Mai 2006
Dreamscape reciclat
Kyle Newman, regizorul si scenaristul remake-ului la Revenge of the Nerds, care urmeaza sa ajunga pe marile ecrane a declarat recent ca este in tratative pentru a realiza un alt remake al unui film din anii '80, si anume Dreamscape in care au jucat Dennis Quaid si Kate Capshaw.
In acest filmQuaid (aratand usor a la Indiana Jones) interpreta rolul unul clarvazator care se hotaraste sa-si foloseasca puterile pentru a ajuta oamenii – in loc sa joace carti, cum ar fi facut cineva obisnuit daca ar fi avut puterile lui – si pentru asta el va patrunde in mintile unor oameni chinuiti de cosmaruri teribile. Din nefericire, mai exista un clarvazator, care isi foloseste puterile in scopuri malefice.
Max Von Sydow si Christopher Plummer au jucat si ei in acest film, care a fost regizat de Joseph Ruben.
Desi filmul nu a avut deloc incasari promitatoare pentru a justifica investitia intr-un remake, (a incasat aproape 2 milioane $ in Statele Unite in primul weekend, in august 1984), dar ideea filmului nu este chiar de neglijat, iar asta ar explica interesul producatorilor de la Hollywood pentru reciclarea povestii.
Taguri:  Kyle Newman

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells