Dave Bautista și-a incitat fanii cu o posibilă colaborare DC. El ar putea fi Bane în viitorul The Batman

de Cristina Grigore în 11 Dec 2019
Anul viitor, starul lui Guardians of the Galaxy va apărea în noua adaptare a lui Dune

Starul lui Guardians of the Galaxy și-a pus pe jar fanii cu o imagine postată pe contul de Twitter, în care sugera o recentă întâlnire cu cei de la Warner Bros., studioul responsabil de producția și distribuția filmelor DC.

Dave Bautista a folosit hashtagul #DreamChaser (acronimul face trimitere la adaptările DC) pentru comentariul atașat: „Nu va veni la tine, așa că mergi tu după el”, iar fanii și publicațiile de profil au presupus că actorul a primit un rol proeminent într-unul din viitoarele filme DC, cum ar fi cel al lui Bane din noul The Batman – mai ales că acesta și-a exprimat la începutul acestui an dorința de a-l juca pe formidabilul villain al Cavalerului Negru.

Tot în cursul acestui an, actorul și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că a ratat o partitură DC (s-a spus că ar fi fost vorba de o apariție în Suicide Squad), din cauza unor suprapuneri în orarul său de lucru.

Cum la acest moment nu există nicio altă informație care să confirme implicarea lui Bautista în orice proiect Warner Bros./DC, rămâne să urmărim până la apariția unor noutăți în această zonă noile filme ale actorului - în 2020 va juca în comedia de acțiune My Spy (cu lansarea pe 13 martie), urmat de noua adaptare (cu potențial) a lui Dune (lansarea este programată pentru 18 decembrie), în care îl va juca pe Rabban The Beast, sadicul nepot al baronului ce deține controlul asupra planetei Arrakis. În 2021 va reveni în Guardians of the Galaxy 3 (Drax).

 

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3 , Dave Bautista, Suicide Squad, My Spy, Dune

Alte știri din cinema

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells