Comedia Oh, Ramona!, în cinematografe din 14 februarie

de Cinemagia în 8 Ian 2019
Filmul urmărește transformarea lui Andrei, dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste

Comedia Oh, Ramona!, adaptarea pentru marele ecran a cărții „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, va avea avanpremiera specială joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Se va lansa în cinematografele din toată țara pe 15 februarie. Regia este semnată de Cristina Jacob, realizatoarea popularelor comedii Selfie și Selfie 69.

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei (Bogdan Iancu) dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Povestea românească din ficțiunea autobiografică „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob, a devenit în viziunea și execuția regizoarei un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine și la rău – după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim”, declară regizoarea Cristina Jacob.

Regizoarea a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de invitați speciali, cum ar fi Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell.

 Exploreaza subiecte similare:

Oh Ramona!, Bogdan Iancu, Cristina Jacob, #Selfie, #Selfie 69, Aggy K. Adams

Alte știri din cinema

Jamie Dornan, rolul principal într-o miniserie HBO Max

Actorul interpretează un turist britanic ce suferă un misterios atac în Australia

Ghiceşti cine o interprează aici pe prinţesa Diana?

Fanii prinţesei au reacţionat categoric când au aflat numele actriţei

Ana de Armas, despre pregătirea pentru rolul Marilyn Monroe: „A fost ca o tortură”

Ana de Armas a petrecut nouă luni perfecționându-și vocea pentru rolul lui Marilyn Monroe din Blonde

Sălile de cinema: ai cu cine, poate ai unde, dar ai şi cu ce?

Bancul cu sexul studenţesc, aplicat la cinematografie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 8 ianuarie 2019 22:58
Vezi titlul si poza asta si nu mai ai nevoie de film....
boghiu_andrei pe 8 ianuarie 2019 23:18
Dumnezeule..Chiar se face asa ceva? Fetitele de 15 ani vor umple cinematografele:))))
Cretzulynne pe 9 ianuarie 2019 11:24
Mă miră foarte tare că se adaptează cartea pe care am citit-o în adolescență!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells