Cât de nou e This Is It?

de Ştefan Dobroiu în 17 Nov 2009
Cât de nou e This Is It?

Conform contactmusic, se pare că Michael Jackson's This Is It, documentarul care a depăşit 200 de milioane de dolari încasări în doar două săptămâni, a fost ajutat cu câteva înregistrări din trecut.

Ceea ce a fost promovat drept un montaj de înregistrări noi, prilejuite de repetiţiile concertelor pe care megastarul trebuia să le susţină la Londra, nu este de fapt în totalitate nou, zic şi cei de la BBC, care pretind că pentru melodia Earth Song, de exemplu, s-au folosit înregistrări vechi. "Pe durata întregului film schimbările bruşte de timbru sugerează folosirea unor înregistrări mai vechi care au necesitat multă muncă de procesare pentru a da impresia de înregistrare live", spun cei de la BBC.

Cel mai ciudat este faptul că oficialii Sony Pictures nu neagă aceste acuzaţii. "Pentru a scoate în evidenţă viziunea lui Michael pentru fanii şi copiii lui... realizatorii au fost nevoiţi să utilizeze materiale realizate înainte, inclusiv înregistrări audio, atunci când materialul filmat la repetiţii nu era satisfăcător din punct de vedere tehnic", se precizează într-un comunicat al Sony, care subliniază şi faptul că folosirea melodiei Earth Song într-o interpretare mai veche este anunţată şi pe genericul de final al documentarului.

Tu ai observat schimbări de timbru în This Is It? Cum ţi s-a părut documentarul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
buticut pe 17 noiembrie 2009 13:19
Contactmusic, National Enquirer si The Sun - most UNRELIABLE sources ever!
StefanDo pe 17 noiembrie 2009 13:46
si comunicatul sony cum ti se pare? :)
Moni pe 17 noiembrie 2009 17:01
Saptamana aceasta mai ruleaza pe undeva in Bucuresti?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells