Cameron Diaz a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 47 de ani

de Gloria Sauciuc în 4 Ian 2020
Cuplul Cameron Diaz-Benji Madden s-a format în mai 2014

Cameron Diaz și soțul acesteia, chitaristul Benji Maden (40 ani), au anunțat nașterea fetiței lor, vineri, 3 ianuarie. Cei doi soți au păstrat secretă sarcina; nu este sigur dacă sarcina a fost naturală, prin mamă surogat sau chiar prin adopție, scrie popsugar.com. Diaz are 47 de ani, vârstă la care o sarcină cu ovocite proprii (și nu donate) este puțin probabilă.

Ultima oară când Diaz a fost fotografiată în public a fost pe 19 mai anul trecut, atunci când apărea în Santa Monica, California, la un festival culinar în care sunt prezentate diverse restaurante, iar Diaz a ținut un speech.

Atunci când soții au anunțat știrea pe Instagram, nu au dat alte detalii decât că li s-a născut fetița Raddix Madden. Totuși, conform site-ului mamanatural.com, dacă nașterea a fost pe 3 ianuarie, actrița ar fi fost deja însărcinată în aprilie, înainte de ultima apariție în public, dacă se ia în calcul durata tipică a unei sarcini de 40 de săptămâni. Se poate lua în calcul și varianta în care nașterea ar fi avut loc mai devreme.

„An Nou Fericit de la familia Madden!” au anunțat cei doi într-o postare online. „Suntem așa de fericiți, suntem binecuvântați și recunoscători că începem noua decadă cu vestea nașterii fetiței noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit inimile și ne-a întregit familia. Cu toată bucuria acestei vești, simțim un instinct puternic să îi protejăm intimitatea micuței”, continuă declarația. „Așadar, nu vom publica imagini și nici nu dăm alte detalii, decât că e foarte drăgălașă!!” Postarea se încheie cu „Din partea familiei noastre pentru toată lumea, vă trimitem iubirea noastră și urările de bine, An Nou Fericit, deceniu fericit! Cu sinceritate, Cameron & Benji”.

Nu doar că cei doi au fost foarte discreți, dar au și blocat posibilitatea de comentarii pe contul de Instagram al lui Diaz, deși fanii au recurs la alte căi de a-și exprima bucuria pentru cele două celebrități. Cuplul Cameron Diaz-Benji Madden s-a format în mai 2014. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2015, după cum anunță People, fetița fiind primul copil pentru amândoi.

Exploreaza subiecte similare:

Cameron Diaz

Alte știri din cinema

Rata îmbolnăvirilor depășește 3 la mie în capitală, cinematografele se închid din nou

Rata de infectare din București este de 3,19

Consultantul serialului istoric The Crown: „Meghan Markle ar trebui să îşi revizuiască poziţiile extreme”

Analistul Robert Lacey menţionează că vede poziţia Ducelui şi Ducesei de Sussex ca fiind prea „arogantă”

Jurnal de Festival - Filmfest Hamburg

În cadrul festivalului a avut loc și un colocviu despre diversitatea în industria cinematografică, iar un altul s-a ținut despre serialul Netflix Unorthodox/Neortodox

Interviu Beartown: "Primul lucru pe care ar trebui să-l facă un serial este să ridice întrebări"

Regizorul Peter Grönlund, despre miniseria scandinavă care se lansează azi pe HBO Go

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 5 ianuarie 2020 14:14
Bravo ei
forever_young_ pe 30 iulie 2020 20:34
la mai multi !!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells