Atacul clonelor Ewan

27 Sep 2005
Atacul clonelor Ewan
Acum ca a scapat de sabiile laser si de filmarile cu ecran albastru sau verde, frumosul Ewan McGregor revine la rolurile care i se potrivesc cel mai bine. Cele complexe si solicitante. Dupa antrenamentul din The Island, in care joaca dublul rol al lui Lincoln Six Echo si al lui Tom Lincoln, Ewan va face nu mai putin de patru personaje diferite in The Great Pretender.
Este vorba despre patru personaje care traiesc in epoci diferite. Filmul are un storyline destul de complicat. Este vorba despre doi realizatori de film ambitiosi, care vor sa-l convinga pe legenda hollywoodiana Leslie Grangely sa joace rolul lui Bonnie Prince Charlie intr-un film despre Revolutia Iacobina din Scotia secolului 18. Cand Grangely dispara fara urma, cei doi regizori trebuie sa apeleze la o sosie a actorului care ii seamana leit.
Filmul va fi regizat de Peter Capaldi, iar McGregor va juca rolul lui Grangely, al actorului care ii seamana, precum si cele doua personaje pe care le interpreteaza actorul in filmele din film.
The Great Pretender are un buget de 18 millioane $ iar filmarile vor incepe in ianuarie, la Londra.

 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells