Ashton Kutcher a stat nemâncat şapte zile după ce a divorţat de actriţa Demi Moore

de Cristina Grigore în 21 Feb 2018
„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

După ce a divorţat în 2011 de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras vreme de o săptămână la munte, însă nu pentru a petrece alături de prieteni şi a uita de fosta soţie, ci în deplină sigurătate şi linişte. Starul nu doar că şi-a oprit telefonul mobil şi a scos din priză orice echipament electronic, dar – aşa cum mărturiseşte în podcast-ul lui Dax Shepard, Armchair Expert – nici nu a mâncat în cele 7 zile.

„Am fost la Big Sky, în Montana, şi nu am luat nimic de mâncare cu mine. Doar apă şi ceai. Şi un carnet de notiţe.”, a spus el. Pare că şi-a aplicat un tratament destul de dur, însă Kutcher a fost chiar încântat de experienţă: „După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie”, a mai povestit actorul.

Starul lui Two and a Half Men a profitat de timpul petrecut în singurătate pentru a reflecta la fostele relaţii. A scris câte o scrisoare pentru fiecare fostă iubită pe care a crezut că a neîndreptăţit-o în vreun fel. În cea de-a 7-a zi, a expediat-o. „Parcă eram la un exerciţiu al Alcoolicilor Anonimi. Foarte probabil că am rănit unele persoane… am simţit că am nevoie de purificare”, a mărturisit el.

Moore şi Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actorul s-a recăsătorit în 2015 cu Mila Kunis. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle (de 3 ani) şi Dimitri Portwood (de 1 an).

 

Exploreaza subiecte similare:

Demi Moore, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Two and a Half Men

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 februarie 2018 19:51
O stire de 2 bani despre un ''actor'' de o calitate din ce in ce mai indoielnica...
Sa afirmi faptul ca nu ai mancat nimic timp de O SAPTAMANA si apoi sa continui cu: ''După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie” ...pentru mine asta denota un grad de prostie foarte ridicat !
Ori asta ori in acea perioada omul o fi abuzat de alcool sau de substante nu tocmai legale...ceea ce nu explica totusi hotararea sa tampita de a declara ineptii de genul asta !
Indiferent de motivul lui...eu nu cred ca asta o sa-i aduca vreun beneficiu major in cariera !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells