Ashton Kutcher a stat nemâncat şapte zile după ce a divorţat de actriţa Demi Moore

de Cristina Grigore în 21 Feb 2018
„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

După ce a divorţat în 2011 de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras vreme de o săptămână la munte, însă nu pentru a petrece alături de prieteni şi a uita de fosta soţie, ci în deplină sigurătate şi linişte. Starul nu doar că şi-a oprit telefonul mobil şi a scos din priză orice echipament electronic, dar – aşa cum mărturiseşte în podcast-ul lui Dax Shepard, Armchair Expert – nici nu a mâncat în cele 7 zile.

„Am fost la Big Sky, în Montana, şi nu am luat nimic de mâncare cu mine. Doar apă şi ceai. Şi un carnet de notiţe.”, a spus el. Pare că şi-a aplicat un tratament destul de dur, însă Kutcher a fost chiar încântat de experienţă: „După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie”, a mai povestit actorul.

Starul lui Two and a Half Men a profitat de timpul petrecut în singurătate pentru a reflecta la fostele relaţii. A scris câte o scrisoare pentru fiecare fostă iubită pe care a crezut că a neîndreptăţit-o în vreun fel. În cea de-a 7-a zi, a expediat-o. „Parcă eram la un exerciţiu al Alcoolicilor Anonimi. Foarte probabil că am rănit unele persoane… am simţit că am nevoie de purificare”, a mărturisit el.

Moore şi Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actorul s-a recăsătorit în 2015 cu Mila Kunis. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle (de 3 ani) şi Dimitri Portwood (de 1 an).

 

Exploreaza subiecte similare:

Demi Moore, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Two and a Half Men

Alte știri din cinema

Black Panther este cel mai discutat film din istoria Twitter

T’Challa nu domină doar box office-ul global, este şi regele unei reţele de socializare

Trailer-ul lui Avengers: Infinity War – al treilea cel mai bun debut online din toate timpurile

Dacă primul trailer a atins recordul la vizualizări online în 24 de ore, nici cel de-al doilea nu s-a lăsat mai prejos

Prima imagine cu Renee Zellweger drept Judy Garland

Actriţa, transformată în legenda Hollywood-ului, încântă fanii şi criticii

Charlize Theron, încurcată de noul rol din comedia „Gringo: Amator în misiune”

Are unele dintre cele mai obraznice replici din cariera sa

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 februarie 2018 19:51
O stire de 2 bani despre un ''actor'' de o calitate din ce in ce mai indoielnica...
Sa afirmi faptul ca nu ai mancat nimic timp de O SAPTAMANA si apoi sa continui cu: ''După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie” ...pentru mine asta denota un grad de prostie foarte ridicat !
Ori asta ori in acea perioada omul o fi abuzat de alcool sau de substante nu tocmai legale...ceea ce nu explica totusi hotararea sa tampita de a declara ineptii de genul asta !
Indiferent de motivul lui...eu nu cred ca asta o sa-i aduca vreun beneficiu major in cariera !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells