Ashton Kutcher a stat nemâncat şapte zile după ce a divorţat de actriţa Demi Moore

de Cristina Grigore în 21 Feb 2018
„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

După ce a divorţat în 2011 de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras vreme de o săptămână la munte, însă nu pentru a petrece alături de prieteni şi a uita de fosta soţie, ci în deplină sigurătate şi linişte. Starul nu doar că şi-a oprit telefonul mobil şi a scos din priză orice echipament electronic, dar – aşa cum mărturiseşte în podcast-ul lui Dax Shepard, Armchair Expert – nici nu a mâncat în cele 7 zile.

„Am fost la Big Sky, în Montana, şi nu am luat nimic de mâncare cu mine. Doar apă şi ceai. Şi un carnet de notiţe.”, a spus el. Pare că şi-a aplicat un tratament destul de dur, însă Kutcher a fost chiar încântat de experienţă: „După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie”, a mai povestit actorul.

Starul lui Two and a Half Men a profitat de timpul petrecut în singurătate pentru a reflecta la fostele relaţii. A scris câte o scrisoare pentru fiecare fostă iubită pe care a crezut că a neîndreptăţit-o în vreun fel. În cea de-a 7-a zi, a expediat-o. „Parcă eram la un exerciţiu al Alcoolicilor Anonimi. Foarte probabil că am rănit unele persoane… am simţit că am nevoie de purificare”, a mărturisit el.

Moore şi Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actorul s-a recăsătorit în 2015 cu Mila Kunis. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle (de 3 ani) şi Dimitri Portwood (de 1 an).

 

Exploreaza subiecte similare:

Demi Moore, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Two and a Half Men

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 februarie 2018 19:51
O stire de 2 bani despre un ''actor'' de o calitate din ce in ce mai indoielnica...
Sa afirmi faptul ca nu ai mancat nimic timp de O SAPTAMANA si apoi sa continui cu: ''După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie” ...pentru mine asta denota un grad de prostie foarte ridicat !
Ori asta ori in acea perioada omul o fi abuzat de alcool sau de substante nu tocmai legale...ceea ce nu explica totusi hotararea sa tampita de a declara ineptii de genul asta !
Indiferent de motivul lui...eu nu cred ca asta o sa-i aduca vreun beneficiu major in cariera !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells