Ashton Kutcher a stat nemâncat şapte zile după ce a divorţat de actriţa Demi Moore

de Cristina Grigore în 21 Feb 2018
„După două zile aveam halucinaţii”, povesteşte starul, care a luat cu el, în izolare, doar apa, ceai şi un carnet de notiţe

După ce a divorţat în 2011 de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras vreme de o săptămână la munte, însă nu pentru a petrece alături de prieteni şi a uita de fosta soţie, ci în deplină sigurătate şi linişte. Starul nu doar că şi-a oprit telefonul mobil şi a scos din priză orice echipament electronic, dar – aşa cum mărturiseşte în podcast-ul lui Dax Shepard, Armchair Expert – nici nu a mâncat în cele 7 zile.

„Am fost la Big Sky, în Montana, şi nu am luat nimic de mâncare cu mine. Doar apă şi ceai. Şi un carnet de notiţe.”, a spus el. Pare că şi-a aplicat un tratament destul de dur, însă Kutcher a fost chiar încântat de experienţă: „După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie”, a mai povestit actorul.

Starul lui Two and a Half Men a profitat de timpul petrecut în singurătate pentru a reflecta la fostele relaţii. A scris câte o scrisoare pentru fiecare fostă iubită pe care a crezut că a neîndreptăţit-o în vreun fel. În cea de-a 7-a zi, a expediat-o. „Parcă eram la un exerciţiu al Alcoolicilor Anonimi. Foarte probabil că am rănit unele persoane… am simţit că am nevoie de purificare”, a mărturisit el.

Moore şi Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actorul s-a recăsătorit în 2015 cu Mila Kunis. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle (de 3 ani) şi Dimitri Portwood (de 1 an).

 

Exploreaza subiecte similare:

Demi Moore, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Two and a Half Men

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 februarie 2018 19:51
O stire de 2 bani despre un ''actor'' de o calitate din ce in ce mai indoielnica...
Sa afirmi faptul ca nu ai mancat nimic timp de O SAPTAMANA si apoi sa continui cu: ''După două zile aveam halucinaţii şi nu era rău deloc. A fost chiar grozav. Parcă făceam tai chi cu propria energie” ...pentru mine asta denota un grad de prostie foarte ridicat !
Ori asta ori in acea perioada omul o fi abuzat de alcool sau de substante nu tocmai legale...ceea ce nu explica totusi hotararea sa tampita de a declara ineptii de genul asta !
Indiferent de motivul lui...eu nu cred ca asta o sa-i aduca vreun beneficiu major in cariera !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells