Ana Ularu, la Berlin

de Ştefan Dobroiu în 9 Feb 2012

Nu ştii ce este Shooting Stars? Îţi spunem noi: este unul dintre cele mai aşteptate programe din cadrul prestigiosului festival de film de la Berlin (acesta debutează astăzi, cu o recoltă de noi producţii internaţionale şi proiecţii în premieră mondială), reunind zece cei mai interesanţi actori europeni ai momentului. Până în prezent numai Dragoş Bucur şi Anamaria Marinca au mai participat din partea României la acest program ce a debutat în 1998 şi i-a mai promovat pe câţiva dintre cei mai apreciaţi actori internaţionali precum Rachel Weisz, Daniel Craig, Stefano Accorsi, Ludivine Sagnier, Jérémie Renier, Daniel Brühl, Carey Mulligan şi Cécile De France.

Ana Ularu va ajunge la Berlin pe 11 februarie şi îţi va povesti într-un blog găzduit cu bucurie de Cinemagia, ce înseamnă să fii conectat, prin cadrul Shooting Stars, la întreaga industrie de film din lume. Programul Shooting Stars nu presupune doar apariţii glamour pe covorul roşu, ci şi întâlniri cu regizori, producători şi scenarişti, întâlniri adesea concretizate ulterior în proiecte cât se poate de interesante.

Afișează:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 9 februarie 2012 18:51
Ana Ularu - "Claudia Schiffer" din Italiencele. E singurul film romanesc in care am vazut-o, dar mi-a placut, e talentata.
xerses pe 10 februarie 2012 08:30
Ma bucur sa vad cand romanii nostri sunt apreciati pentru activitatea lor.
alex_il_fenomeno pe 11 februarie 2012 19:09
sunt fericit sa aud asemenea vesti . mare onoare pentru Ana Ularu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells