Amanda Seyfried ar fi putut fi Gamora în MCU. De ce a refuzat rolul

de Cristina Grigore în 14 Aug 2019
Actrița a explicat de ce nu regretă decizia și de ce nu își dorește să facă parte din distribuția filmelor cu supereroi

Actrița Amanda Seyfried, cunoscută cel mai bine din filmele Mamma mia!, a dezvăluit că a refuzat să facă parte din Universul Cinematografic Marvel. Chiar dacă nu a numit direct rolul oferit, referința este destul de clară, notează The Playlist.

„Am refuzat rolul o dată și nu m-au mai sunat apoi. Era o ofertă cu greutate, însă nu regret decizia luată, pentru că nu vreau să petrec șase luni din an machiată în verde. Spun povești grozave, iar fiica mea este obsedată de supereroi, așa că o parte din mine și-ar fi dorit să accepte rolul, însă cealaltă parte a spus că trebuie să am și eu o viață și că nu voi fi fericită cu mine astfel”, a explicat Seyfried.

Pentru mulți actori, decizia a se angaja într-un contract cu Marvel nu este ușor de luat, în parte datorită faptului că îi solicită din plin și pentru mai mulți ani la rând. Rolul Gamorei nu era unul ușor și din cauza multelor ore de machiaj dinaintea filmărilor, despre care a povestit cea care a primit apoi rolul, Zoe Saldana.

Seyfried a mai ținut să menționeze și faptul că nu o încântă prea tare felul în care se desfășoară filmările peliculelor cu supereroi. „Este mult mai satisfăcătoare o scenă în care filmezi alături de o persoană reală, acțiunile personajelor sunt realiste și se discută despre viață, așa cum este ea”, a spus ea.

Comentariile actriței au făcut parte dintr-un interviu de promovare al ultimului său film, comedia-dramă The Art of Racing in the Rain, în care joacă alături de Milo Ventimiglia.

Exploreaza subiecte similare:

Amanda Seyfried, Mamma mia!, Mamma Mia! Here We Go Again, Zoe Saldana, The Art of Racing in the Rain, Milo Ventimiglia

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 14 august 2019 11:41
Bravo:) O fata cu capul pe umeri:) Mereu am admirat simplitatea ei. Bravo ei pentru ca traieste o viata reala, o viata fara acceptarea parcurgerii unor drumuri pavate cu fals, in speranta unui succes inevitabil. Am aflat ca traieste o viata linistita la o ferma, inconjurata de animale. Bravo ei:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells