Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Jan 2010, 19:43   #561
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

..pt ca unui prieten nu-i este bine, iar eu nu pot face nimic.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2010, 19:55   #562
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Rapture:
Stiu si eu asta .
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila!

Asa si trebuie Nu e sanatos sa tii totul in tine
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jan 2010, 20:33   #563
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Rapture:
Stiu si eu asta .
In viata de zi cu zi nu obisnuiesc sa ma plang. Zambesc si tin in mine. Macar pe net sa imi plang de mila!
Lasa ca trece si perioada asta din viata
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2010, 10:04   #564
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
De-ar trece odata!
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2010, 10:55   #565
redmen
Old School Hollywood

redmen

Nu iti da Ovidiu sfaturi despre nefericire ?
Old 23 Jan 2010, 16:25   #566
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Mi s-a stricat MP3-ul.
shadowofnight is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2010, 19:04   #567
Rapture
Guru

Rapture

Redmen, daca ai fi citit tot ai fi stiut ca n-are cine sa-mi dea sfaturi de nefericire atata timp cat nu ma plang decat in fata pc-ului.
Old 24 Jan 2010, 12:20   #568
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

Aseara am ajuns intr-un club de pasarici desi stabilisem initial ca nu avem tragere spre (pana in prezent nu mai calcasem in vreunul , aici ) el... ei stiau locul.. eu din ce imi povestisera.. Nu vroiam nici sa cheltui bani pe chestii dintrastea..am ajuns acolo dupa cateva beri intr-un alt pub...bauti.. eu sunt cam sobru in betie... am cerut 2 beri.. Deca Evro una.. I-am zis ungurului las ca o dau eu pe asta... El isi numarase banii inaintea sa intram (N-am putut tacea din gura) si o mai facuse odata inainte sa plec... Ma rog stia el ce vrea...
Animalutele stateau adunate intr-un catren de sofe umplut cu o masa... Eu nu stiam drill-ul, dar n-apucasem sa sorb prima gura de bericica ca o pasarica deja isi anuntase prezenta. Mesajul venise pe urechea stanga.. Intr-un tarziu , cam 5-6 secunde mi-am intors privirea spre ea. Nu era genul meu oricum.. Ungurul era calarit si el de una... Ideea lor era sa ne convinga sa le platim o "bautura" ceea ce insemna mai exact sa dai la bar vreo 20-25 de euro ca sa ne calareasca in deplina legalitate a localului... Calaritul era mai exact un fel de forplay de 15-20 de minute, ungurul incerca sa-mi explice aratandu-mi un deget ca poti sa-l bagi daca esti la stransoare... Eu unul nu vroiam sa ma las sedus... Asa ca ucraineanca renuntase dupa cateva schimburi de vorbe... Remezat de bar m-am intors spre ungur care era inca acostat... Am ras si am zis ca el are nevoie de o tranny... El o impingea sa-mi ceara sa-i plateasc o "bautura". No chance lady.. Refuzul meu era gentlemenesc.. Apoi a filipino s-a apropiat... Daca as fi fost creator de anime-uri, ea ar fi fost muza mea... Bunaciune, Bunaciune... Tentatie... Lucrurile se schimbasera... Isi proptise pubisul in genunchiul meu.. Caldura mare ca in piesa lui Caragiale... Mi se prezentase ca Erika ... eu ii cerusem sa-mi spuna numele ei adevarat.. mai repetase odata Erika, de aceasta data strangandu-mi mana cu recurenta cand mai tare cand mai incet... In acelasi mod de comunicare non-verbala am dat din cap a - A-A ... no drinks for you..In afara localului as fi alergat pe strazi dupa ea ca sa bem o cafea impreuna sa-i aflu povestea.. dar acolo era doar un animalut.. Intr-un tarziu am incercat sa-i cer un numar de telefon pentru o eventuala ciondaneala la domiciliu candva, dar era deja prea departe.... Ungurul ma trase dupa el sa luam loc undeva la o masa.. Ne-am asezat... O alta asiatica , dupa mine cred ca a fost aceeasi, s-a apropiat m-a luat de mana si mi s-a oferit in schimbul unei "bauturi".. Sorry ladies... Il cam luasem pe unguri... Eu avusesem 3 oferte ,el una.. Cert ca eram mai prezentabil... Apoi pustiu ...Fetele intelesesera foaita din care am face parte. Pe mine ma mustra faptul ca am dat igosi evro pentru doua beri si dupa cum batea ungurul in engleza , n-ar fi loc de returnat berea fiindca el avea planuri mari cu vreuna...Daca berea ar fi fost cea mai mare problema !? Mi-am declarat iesirea din scena.. Mai aveam vreo 2 inghitituri...El inca incerca sa ma convinga sa incerc vreuna... Poate altadata.. In dreapta noastra intr-un colt, cateva fetite calareau niste ciprioti varstnici.. Priveam de la distanta cercul pasaricilor din catrenul de sofe.. O fi constiente in sinea lor ? Or fi fericite ori ba ? Si-alte si-alte intrebari in drumul spre casa.... Cucu-n cuib..

Last edited by hellsteed : 24 Jan 2010 at 12:24.
hellsteed is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2010, 17:59   #569
illotempore2002
Guru

illotempore2002

poate cand iti revii din betie corectezi greselile de mai sus sa intzelegem si noi ce ai vrut, uneori, sa zici

on-topic: sunt extrem de nefericita ca aseara am fost la un Erotic party de tot rahatul si ca astazi m-am certat cu prietenul meu
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jan 2010, 21:57   #570
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by hellsteed:
Priveam de la distanta cercul pasaricilor din catrenul de sofe.. O fi constiente in sinea lor ? Or fi fericite ori ba ? Si-alte si-alte intrebari in drumul spre casa.... Cucu-n cuib..

hellsteed, when in doubt, fuck.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jan 2010, 08:51   #571
Chambord
x

Chambord

misto textul lui hellsteed. Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow Cipru IS The Place !
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jan 2010, 09:32   #572
Rapture
Guru

Rapture

M-am trezit devreme, m-am dus in statie si am asteptat mult pana sa vina maxi (timp in care credeam ca intru in hipotermie, nu alta).
Ajung la atelier, ma dezbrac, nu ma dezghet bine si-mi spune : " Draga Andreea, imi pare rau, dar esti libera" .
Pffff, imbraca-te din nou si du-te in statie. Asteapta mult si bine. Acasa nici sa ma descalt n-am fost in stare, am si tremurat cca 30 de minute sub pilota.
Nu degeaba mi-ai cerut numarul meu de telefon, omule!!
Old 25 Jan 2010, 09:34   #573
Chambord
x

Chambord

Nu zi ca Ovidiu ti-a facut una ca asta !
Old 25 Jan 2010, 09:55   #574
Rapture
Guru

Rapture

Nu voi zice, dar in launtricul meu va fi o minciuna. Nu-i grav, chiar stiam ca va spune asta, dar nu asa de devreme . Spre deosebire de alti colegi, care, din cate am vazut, nu respecta anumite persoane care merita respectate, imi place sa fiu prin apropierea unor persoane ca el; imi place sa culeg tot ce-i mai bun de la ele si sa invat sa fiu ca ele. Poate peste 2 ani nu voi fi singura care va vrea sa stea mai mult .
Old 25 Jan 2010, 10:47   #575
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Chambord:
Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow Cipru IS The Place !

Pentru martini ala risti sa iei si niste boli rusinoase.
Old 25 Jan 2010, 13:40   #576
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

misto textul lui hellsteed. Si daca in Nicosia ti se arunca in brate o filipino, doar pt pretul unui martini then wow Cipru IS The Place !

Pretul unui "martini" era undeva :20-25 euro for 15 min of jiggling (no fornication)...and i'm to young to spend money on prostitutes...si nus intr-atat de disperat..
Old 25 Jan 2010, 14:09   #577
Chambord
x

Chambord

mmm, credeam ca sunt imigrante la agatat, nu pro
Old 25 Jan 2010, 16:13   #578
Judex
Banned

Judex

Nu, nu - alea-s romance.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jan 2010, 17:14   #579
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dulcea noasträ colegä de forum Liouu (asa o chema...? Sau "Lioou"? Ori poate "Liiou"? Cä la-neput îsi zisese "LLiiaa"), fäcea Tiramisu pentru al ei sot.
Find her, ask her, reward her.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Jan 2010, 19:22   #580
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

mmm, credeam ca sunt imigrante la agatat, nu pro
Fain sa fi fost asa....

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search