Wolfen

(1981)

Spiritele

Poster Wolfen Postere Wolfen

Sinopsis Wolfen

New York-ul e ingrozit de crimele oribile care au loc.

Un politician, sotia sa si soferul lor sunt primele victime. Apoi urmeaza altele. Acelasi mod de a ucide in toate. Sa fie vorba de un criminal in serie? Detectivul Wilson (Albert Finney) descopera ca toate indiciile gasite pana acum il conduc intr-o lume bizara, iar identitatea “criminalului” este neasteptata.

Wolfen dezvolta o tema care abunda de furie despre problemele ecologice si risipa facuta de oameni, aducand prejudicii naturii.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Albert Finney Albert Finney Dewey Wilson Edward James Olmos Edward James Olmos Eddie Holt Diane Venora Diane Venora Rebecca Neff
Gregory Hines Gregory Hines Whittington Tom Noonan Tom Noonan Ferguson Corey Burton Corey Burton ESS Voice
Reginald VelJohnson Reginald VelJohnson Morgue Attendant Peter Michael Goetz Peter Michael Goetz Ross Michael Wadleigh Michael Wadleigh Terrorist Informer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 19 Martie 2017 22:51
Am dat de filmul asta intamplator si am zis sa-i dau o vizionare dar am ramas dezamagit pentru ca ma asteptam la mai mult.La vremea lui poate a fost reusit insa in zilele noastre,in nici un caz.Este mai mult un thriller lungit foarte mult cu mici tente de horror iar efectele au fost foarte slabe si prost alese pe langa scenariul foarte slab.Dezamagitor!
0 0

Spune-ţi părerea despre Wolfen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wolfen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells