Eu zic că o să vă placă filmul..e o reinterpretare a scenariului cu Ouija care a devenit plictisitoare la câte filme s-au făcut inspirate din ea, însă de data aceasta parcă mai original și fără celebrul happy-end al horror-urilor. Mai e și cazul acela real, susținut cu foto ale poliției madrilene.. Nu înțeleg de ce atâta critică negativă pe aici, am văzut filme cu mult, mult mai slabe.
Dacă și ăsta e film horror... Mi s-a părut atât de plictisitor acest film, încât l-am făcut serial, l-am urmărit pe parcursul a 5 zile, a nu se înțelege că m-am uitat la acest film 5 zile.Filmul acesta este un panaceu pt serile în care nu reușiți să dormiți.
Destul de calumea filmul are cateva efecte destul de bune merita sa te uiti si sa incepi sa iti da-i seama cine a facut cea mai mare greseala deschizand o poarta din lumea e dincolo cu tabla QUIJA . bineinteles ca la final fata moare . si ramane o subtritare sa intelegem mai bine bine desprece a fost vorba la finalul filmul horror.Merita un 8 parerea mea.
Foarte bun.
spania