Doar câteva secvențe am vizionat și mi-am dat seama că, deși filmul este de producție nouă, este o copie proastă a filmului"Condamnat la moarte" cu Kevin Bacon. Bruce Willis nu avea ce să caute în acest film.
Razboiul unui om care si-a pierdut familia, cu clanul mafiot care i-a ucis-o. Suna OK dar filmul n-a iesit prea bine. Daca nu jucau Bruce Willis si "Vikingul Rollo" Clive Standen, i-as fi dat doar 3 stele. Theo Rossi cu ranjetul pictat pe fata, e penibil.
Unii chiar nu știu când să se retragă.Willis trebuia să se mulțumească cu pensia nu să "joace" în voma asta de film.Mai apare și Tyson....hai,frate,las-o naibii.
O tâmpenie fara logica. Au plecat de la hotel pe lumina și brusc sa făcut noapte ????????????????
Și au tras în el de 2 ori și tot nu a murit.
A tras în el de la 1 metru și nu la nimerit ????????????
Filmcafe voi nu urmăriți filmele înainte ????
O copie la indigo după "Death Sentence" din 2007, cu Kevin Bacon, care a fost un film bun...ăsta în schimb, e o mizerie care chiar nu înțeleg de ce a mai fost făcută!!! Bruce Willis e doar bătrân și degeaba!!!
Și au tras în el de 2 ori și tot nu a murit.
A tras în el de la 1 metru și nu la nimerit ????????????
Filmcafe voi nu urmăriți filmele înainte ????