Păreri Up

(2009)

Deasupra tuturor

Ordonează după
Iustycvd pe 23 Iunie 2010 12:33
Mi-a placut foarte mult acest desen ... Cred ca o sa ma mai uit inca odata !
Imi place foarte mult ideea ! Ii dau 10 stele pentru ca merita !
Gusturile nu se discuta !

zdupy pe 13 Mai 2010 21:36
superb filmul!!! povestea e foarte interesanta. fazele din film sunt foarte comice. pustiu e bestial:)) si mosulica la fel. mai apare si pasarea aia mare si cainii aia multi:X:X. ah!!! trebuie vazut de catre orice persoana!! tanara sau batrana.
cojy pe 07 Mai 2010 18:14
DE REVAZUT
Un film ce-si merita din plin Oscarul,o poveste emotionanta despre viata si implinirea viselor,o dovada ca o decizie capitala poate fi luata la orice varsta,o manipulare sentimentala a spectatorului foarte reusita...o dovada (daca mai era cazul) ca Pixar este si va fi mereu UP!
pushtyou pe 28 Aprilie 2010 20:22
un film de cota medie inventiv pana la surprinzator ca story dar totusi nimic din punct de vedere al fluxului emotional ca spectator nu prea traiesc acolo in film .....poate asta nu are relevanta calitativa sau poate nici asta nu a fost scopul..totusi cand lucrezi cu personaje areale(that s my expresion.....originaly)cred ca poti da mai mult....in rest nota bene
above_beyond pe 20 Aprilie 2010 18:32
superb
un film de nota 20 ! superb film ! il recomand cu toata caldura :)
cherry06 pe 18 Aprilie 2010 10:14
o poveste impresionanta,un desen animat de nota 20 :)
fanty pe 07 Aprilie 2010 17:19
Up
Un film frumos pentru toata familia a fost si putin emotionant, dar un film care nu ai ce sa-i reprosezi !
Am observat ca unii detesta filmele dublate in RO, filmele sunt dublate pentru copii mici care inca nu stiu sa citeasca! alta data sa fi-ti mai atenti!

hagiandrei pe 26 Martie 2010 14:41
Grozav
O animatie excelenta cu o poveste excelenta. : )
Trebuie vazut neaparat nu te va lasa dezamagit.

dandi pe 24 Martie 2010 22:57
O animatie buna,comedie insa nu prea
Mi-a placut povestea,insa ma asteptam la ceva comedy mai extins 10 nu iam dat dar 9 merita cu siguranta.
diz3lgirl pe 14 Martie 2010 14:14
f buna animatie... e altceva decat vedem zilnic... filmul are ritm si e f bine "lucrat"
Ammelie pe 09 Martie 2010 13:53
Up
Probabil filmul meu preferat din 2009. Sensibil, puternic, frumos. Ce daca e animatie?
Povestea fara cuvinte a cuplului, de la inceputul filmului mi-a creat un nod in gat, de care m-am atasat instantaneu :) Emotie frumoasa, acest film (dincolo de partea amuzanto-coilareasca, si ea delicioasa). 8/10

StevieGG08 pe 08 Martie 2010 19:02
Legendar
Cei de la Pixar au reusit sa creeze o animatie care sigur va ramane in istorie....plin de momente emotionale,amuzante dar si triste cu o poveste interesanta si originala Up este si poate va ramane cel mai bun film de animatie ever alaturi de Wall-E si The Beauty and the Beast....superb!
ionuttita pe 08 Martie 2010 17:13
almost OSCAR
Sincer ma asteptam sa rastoarne UP buturuga mare..si sa-i sufle Avatarului Oscarul insa un alt FIRST i-a luat-o inainte
ianlumi pe 01 Iunie 2009 14:49
ma intreb
ma intreb daca acest film va fi dublat in limba romana ca sa se bucure si copiii de el.de fapt toate filmele de animatie care apar pe ecrane ar trebui dublate in limba romana,doar sint pentru copii in primul rand chiar daca se uita si adultii.
1 18
BabyBlueEVO pe 7 iunie 2009 20:06
duduie sau mosule .... nu cred ca tie iti place sa auzi personajul principal dintr-o animatie(vocea fiind a unui actor cunoscut si haios) cu vocea unui lesinat de "vedeta a Romaniei" deci te rog lasa-ne sa ne vedem de drum si dute cu handicapatii adulti care adora dublare (aici nu ma refer la copii) si macar de nu ar fi atat de idioti ... sa puna ambele variate nu doar dublat... dar fac asa ca majoritatea sa fie fortati sa mearga la o porcarie dublata sa isi ridice zdrentele noastre de vedete banii de pe dublat O ZI BUNA
ciobotaru pe 26 octombrie 2009 11:10
cu film 2d te referi tot la UP , daca da sa stii ca 2d inseamna de fapt filme precum : Mica Sirena , aladdin , frumoasa si bestia, etc .DISNEY clasic , pricepi ? sau am inteles eu gresit comentariu tau ?
cicrc pe 24 Decembrie 2009 21:03
Ma asteptam sa fie ceva mai amuzant, dar in rest e bunicel
1 6
decathlon pe 08 Iunie 2009 22:32
superb
asta da capodopera.....deci umorul din acest film este nemaintalnit.....e superb filmul.....merita vazut.....cel mai tare...astept si ice age3...dar nu cred cal va depasi pe asta
1 4
claudiu-daniel-lugoj pe 04 Iunie 2009 17:43
claudiu-daniel lugoj
Cred ca va fi o animatie super faina abia astept sal vad mai ales ca e si multa aventura in animatia asta va fi o reusita asa cred.
1 4
claudiu-daniel-lugoj pe 26 octombrie 2009 20:19
acum am vazut filmul si am avut dreptate este un film foarte bun,multa aventura,cei de la Pixar stiu sa faca animati foarte reusite,la fel si acesta a fost foarte bun.Dar parerea mea e ca Wall-e a fost mai bun,dar si acesta este un film foarte bun,merita sal vizionati.
chiba_florin pe 26 Ianuarie 2011 16:51
WoW WoW WoW
o aventura realizata de Pixar in colaborare cu Disney
te lasa MASCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miley_stewart_cyrus pe 09 Martie 2010 10:36
mai mult in place coraline
pai Trailer e urit nu mea placut mai mult me placut filmul coraline era mai de aventura asa coraline era curajoas si ave doua mame un buna una rea si ce adevarata era ce buna si dintere tati la fel tot doi ave unul bun si unul rau si tatal ei are ala bun vedeti si voi filmul sau trailer e frumos nota 10
ciobotaru pe 26 Octombrie 2009 11:16
PIXAR VS DISNEY CLASSIC
up este un film pixar ,simpatic care te face sa razi si sa te simti bine ,sunt cam singurii care reusesc sa creieze personaje la fel de simpatice ca cele facute de disney clasic , in 2D, restu e tacere.....
Dana04 pe 29 Decembrie 2013 19:51
Desi nu-mi plac filmele animate acesta a fost unul reusit! Merita vazut!!!
cosmin_kedii pe 03 Ianuarie 2013 16:30
Filmul a fost plăcută, amuzant, trist, și înfricoșător umplut cu unele mesaje frumoase despre viața și pierderi
ornitoring pe 25 Noiembrie 2012 21:09
adevaraciune de film
adevaraciune de film nota 10000000000000000000000000000000000000000
simleuan pe 18 Septembrie 2011 13:28
M-am distrat pe cinste uitandu-ma la filmu asta, desi a avut si momente triste
Assasiyn pe 22 August 2011 17:24
Un film foarte bun merita vazut jocul actoriloe este cel mai bun . Cel mai bine au jucat baloanele au talent pe scena!
icsulet pe 13 Iunie 2011 23:28
super super super super super ! nu are cum sa nu iti placa :)
xerses pe 21 Mai 2011 19:42
A fost o animatie foarte reusita si o poveste foarte frumoasa.
HB pe 31 Iulie 2010 17:28
Dublatul
Dublatul este o mare prostie .Filmul isi pierde tot farmecul.Nu-mi place sa vad un film dublat pentru ca nu ma simt bine cand aud vociile alea de cacat in romana .Am incercat sa ma uit la pe HBO la WALL-E sau la RATATOUILLE ,dar cand aud vocea in romana schimb repede ,nu suport.Stiu ca pentru copii este bine dublat dar totusi ,copii ar trebui sa mai invete si o alta limba in afara de romana .Ii mai citeste parintii la copil subtitrarea ,asta e bine dar cand auzi engleza in film unele cuvinte iti intra in cap.Uitati-va la unguri ,la ei toate filmele-s dublate .Cei mai multi numai ungureste stiu.De exemplu la TOY STORY vocea lui WOODY ,TOM HANKS este extrem de frumoasa.Dar dublata este cacat.Filmul UP mi se pare cel mai bun film PIXAR.Bine ca nu l-am vazut dublat .DUBLAT E CEA MAI MARE PORCARIE
Eustake pe 28 Decembrie 2009 10:47
In 2009, studiourile Pixar, avand de aparat un nume deja de legenda, trebuia sa scoata din palaria magica a animatiilor de succes inca un titlu, dupa ce in 2008 fusese randul lui „WALL - E” sa rupa gura targului, ceea ce s-a si intamplat de altfel. Iar „Up” a devenit capul de afis al animatiilor pe 2009 (chiar si cu o concurenta precum „Ice Age 3”, „Coraline” sau „The Princess and the Frog”. Practic, cu fiecare film realizat, Pixar mai bifeaza un standard in istoria filmelor de animatie si nu numai. Inca de la primul „Toy Story” s-a putut presimti o evolutie incununata de succes a companiei, iar afilierea la Disney nu a sters din valoarea creatiilor. Viitorul suna bine, daca stam sa ne gandim ca in 2010 se lanseaza „Toy Story 3”, dupa care ceva mai tarziu „Cars 2” si alte titluri.

Daca „WALL - E” transimtea dincolo de aventurile… citeşte

XShadowX pe 25 Ianuarie 2015 12:35
Super animatie
Super tare animatie ! Up merita toate premiile pentru ca e o animatie plina de aventuri si te tine cu sufletul la gura ... un MUST SEE
dan_tudor pe 17 August 2014 13:38
Superb
THE BEST MOVIE I EVER SEEN!!!O animatie creata pentru toate varstele!Ce-i mai trebuie unei animatii nu stiu,caci asta are de toate:amuzament,drama(putin),aventura...
Felicitari celor de la PIXAR!Astept si UP 2!

Alexys01 pe 16 Iulie 2014 00:09
Genial filmul. Mi-au placut mult si animatia,si personajele,si povestea. Totul a fost perfect. Nota 10!!!
Miha3la_1104 pe 19 August 2013 22:17
Deasupra tuturor
“Up” este o animaţie care te face să râzi cu poftă şi să plângi în egală măsură. Este un film destul de simplu realizat – poate că tocmai de asta este atât de frumos – despre călătoria prin viaţă în care pornim cu toţii dar care ştim că se va termina cândva, pe fundalul unei minunate poveşti de dragoste. Te face să te gândeşti la momentul în care va trebui să îţi iei rămas bun de la cineva drag, pentru ca apoi să te facă să râzi şi să începi să pui bani deoparte pentru aventura vieţii tale.

Dacă povestea este puţin tristă, personajele sunt sarea şi piperul acestui film: unele sunt extrem de haioase, altele au un temperament dificil, sunt încăpăţânate şi au tot felul de obsesii şi ciudăţenii. Un adevărat deliciu!

vladimir84 pe 24 Iulie 2013 08:51
O lectie de viata, una dintre cele mai bune animatii din toate timpurile, o adevarata capodopera!
wings1104 pe 21 Iulie 2013 21:31
Cu siguranta, este animatia anului 2009. Merita Oscarul pe care l-a primit.
MariaVilla pe 18 Iulie 2013 22:20
Foarte dragut!
O animatie tare simpatica .Mi-a placut mult !
Merita vizionat intr-o duminica sau intr-o oricare alta zi in care pur si simplu vrei sa mai fi copil

cosmin222 pe 29 Iunie 2013 22:42
Deci... e un "touching" film. Tipul ala de film care te atinge cu povestea, caracterele si animatia excelenta. 10 CU CAPS OFF (Cu totusi ca e acelasi lucru)
marina.otilia pe 06 August 2012 13:30
Mie una mi a placut foarte mult , nu are scene violente deci merge si pentru cei mici . Prezinta circuitul vietii , lipsa banilor care duce la neindeplinirea unor dorinte si te trezesti ca la batranete n ai facut multe lucruri esentiale pentru sufletul tau .
Tyson_Kyd pe 03 August 2012 19:31
Filmul este exceptional, mai mult de cat o animatie, l-am privit intr-o zi cand nu aveam ce face, si mia placut instantaneu, un film foarte bun si 2 premii Oscar, 2 premii BAFTA, 2 premii Globul de Aur, ce mai e prea tare filmul .
margott pe 29 Iulie 2012 21:45
Se cunoaste ca-i o animatie marca Pixar, desi, sa fiu sincera, Up nu mi s-a parut la fel de bun ca Wall-E sau Finding Nemo.
pisicuta1 pe 01 Iunie 2012 22:17
l am vizionat cu putin timp in urma si mi a placut f mult,
merita vazut!

DiCaprio21 pe 21 Mai 2012 16:24
foarte frumos filmul , o animatie buna care zic eu trebuie vazuta.
BiaB pe 10 Aprilie 2012 23:17
Este categoric obligatoriu de vazut.Are tot ce-i trebuie unei animatii bune.
monicutzza pe 03 Februarie 2012 22:56
super filmu
un film fff simpatic , cu o poveste parca putin trista , ma incantat foarte mult.. este o aventura superba.. ideala pentru copii !!!!! si nu numai :D
recomand ...pt orice varsta :D

puffulette pe 14 Ianuarie 2012 14:31
Mi-a placut mulot! O animatie reusita, merita vazut
Razel pe 04 Ianuarie 2012 14:04
No comment!
Dupa parerea mea, nu as avea ce sa reprosez la acest film!Este pur si simplu fascinant!Filmul are o poveste care combina mai ales drama si comedia.Fara sa mai lungesc, un film de calitate nu gluma!
edisonn pe 11 Noiembrie 2011 19:38
e un super film... e o animatie ce merita vazuta alaturi de cei dragi duminica seara. e un film emotionant,ce nu trebuie ratat.
FlorinMovieFreak pe 03 Iunie 2011 02:48
Este un film tare simpatic .. care m-a facut sa lacrimez ..
Sorin87 pe 30 Mai 2011 15:28
Up
Up este o animatie care mi-a atras atentia din moment ce am vazut trailerul, merita vazuta pentru ca este foarte interesanta
aleyrosu1 pe 04 Mai 2011 04:22
am avut ocazia sa vad si 3D si sa joc si pe psp jocul.
Am tot dreptul sa laud atat povestea , regizorul, sunetul, imaginea si ce mai ramane...
vizionare placuta

Go 1 2 3