Pixar se va concentra pe producţii originale după lansarea lui Toy Story 4

de Cristina Grigore în 16 Mai 2019
În martie 2020 studioul va lansa animaţia Onward

Studiourile Disney/Pixar au pus accent în ultimii ani mai mult pe continuările unor producţii de succes (precum The Incredibles, Finding Nemo, Toy Story) însă acest lucru este pe cale să se schimbe, potrivit unuia dintre producătorii Pixar, Mark Nielsen.

El a menţionat, într-o declaraţie preluată de cinemablend.com, că acest lucru se datorează, în parte, schimbării schimbării conducerii departamentului de creaţie al companiei - în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală, John Lasseter a fost nevoit să cedeze locul lui Pete Docter (scenaristul şi regizorul lui Up şi Inside Out).

“Suntem foarte optimişti în legătură cu viitorul studioului”, a punctat Nielsen, care a ţinut să menţioneze şi că, de acum încolo, se va pune accent pe noutate şi creativitate: “Docter este în căutarea unor voci noi care să alimenteze proiectele ce urmează să fie dezvoltate. După acesta de acum [Toy Story 4, n. red.], vom merge doar pe filme originale”, a mai spus el.

Disney are în planul de lansări patru filme Pixar, ce vor fi lansate între 2020 şi 2022. Primul dintre acestea va fi Onward [plasat într-o lume fabuloasă, în care doi fraţi elfi pleacă într-o „extraordinară aventură” de redescoperire a magiei], a cărui lansare a fost stabilită pentru 6 martie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story 4, John Lasseter, Pete Docter, Up, Inside Out, Finding Nemo, The Incredibles, Toy Story

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells