Undir trénu

(2017)

Copacul vrajbei noastre

Poster Undir trénu Postere Undir trénu

Sinopsis Undir trénu

Mai mult
Undir trénu RO SUB

Agnes îl dă pe Atli afară şi îi spune să nu care cumva să-l mai prindă lângă fiica lor, Ása. Atli se mută cu părinţii, dar aceştia sunt prinşi într-o ceartă cu vecinii: cică arborele din curte, de care sunt atât de mândri, le umbreşte prispa! În timp ce Atli se luptă pentru dreptul de a-şi vedea fiica, cearta cu vecinii devine tot mai violentă: bunuri sunt distruse, animalele de companie dispar ca prin minune, se instalează camere de supraveghere şi umblă zvonul că un vecin a fost văzut cu o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • W cieniu drzewa
  • Under the Tree

Produs de

Det Danske Filminstitut

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Islanda, Franta

Box office Undir trénu

Weekend premieră (06.08.2018)
  • Loc 14
  • Spectatori 3.565
  • Încasări (RON) 9.259,50
Total
  • Spectatori 4.169
  • Încasări (RON) 16.210,48
  • Încasări (USD) 3.993,97

Părerea criticului

Gloria pe 10 August 2018 17:14
Captivant ping-pong de replici, reacții și consecințe de mare duritate
Copacul vrajbei noastre, o radiografie extrem de incisivă a dezumanizării, rulează în premieră pe marile noastre ecrane. Este un film cu o componentă psihologică, ce încearcă să exploreze resorturile dramei ce o poate face pe o femeie aparent normală, Inga (jucată de Edda Bjorgvinsdottir), să-şi piardă uzul raţiunii; mai mult, să-și angreneze în conflict soțul, pe Baldvin (Sigurður Sigurjónsson) care se lasă atras în acest bulgăre al escaladării de la un fapt minor la unul dramatic, fără să dovedească luciditate, deși până atunci s-a arătat o persoană echilibrată. Neputincios să reacţioneze eficient, incapabil în primul rând să înţeleagă în profunzime ce se întâmplă.

Combinație între un pic de comedie neagră și dramă de familie, filmul este despre aparenţele onorabile care ascund agresivitatea lipsită de scrupule și… citeşte

2 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
borisvultur pe 16 August 2018 14:53
Somnul rațiunii
„Somnul rațiunii naște monștri”. În acest film domnește o iraționalitate crescândă, dramatică. Copacul discordiei duce la un „jeu de massacre”, cu detalii declanșatoare. Avem două linii narative, umor negru nordic, dar și surmontarea clișeelor. Trebuie văzut filmul și înțeleasă exagerarea ca ...semnal de alarmă!
4 0
sergiu_moga pe 09 August 2018 11:46
Foarte captivant. Vreau să-l privesc. Cred că filmul a fost creat printro viziune mai neobișnuită. ”...umblă zvonul că un vecin a fost văzut cu o drujbă...” Super!
3 0
nathalie_dinu pe 19 Ianuarie 2019 05:12
''Vanitas vanitatum et omnia vanitas''
Un film dureros despre frustrare, orgoliu si despre razbunarea pe celalalt, despre lipsa iubirii si despre dezumanizare.

Daca exista premisele potrivite oamenii actioneza la cea mai mica scanteie a unui conflict, incercand sa se debaraseze de suferinta care le sugruma existenta, provocand o mai mare nefericire semenilor lor.

Tragedia consta in faptul ca acesti oameni nu iubesc cu adevarat nimic, totul fiind un pretext pentru a se putea elibera intr-un mod egoist si monstruos de apasarea propriei constiinte.

3 4
user-5b797f0d5dbd8 pe 19 August 2018 17:45
Un film plin de acțiune de la început până la sfârșit. Nu mai vorbesc de efectele speciale, care mie personal mi-au plăcut maxim ! În concluzie, fără a supăra pe veșnicii nemulțumiți și cârcotași, filmul merită văzut.
⏩⏩ hdmovieonline2018.blogspot.com
⏩⏩ regardercomplet25.blogspot.com
⏩⏩ movies.4khd.win
⏩⏩ watch.tutugson.com

1 2
lili22 pe 14 Noiembrie 2020 22:32
Nu credeam ca lucrurile pot degenera în asemenea hal.
Bun de urmarit seara.

0 0

Spune-ţi părerea despre Undir trénu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Undir trénu
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells