Twisted Metal

(2023) - Serial TV

Twisted Metal

Poster Twisted Metal Poster Twisted Metal

Sinopsis Twisted Metal

Mai mult
Twisted Metal trl 2

''Twisted Metal'' este un serial american de comedie, acțiune post-apocaliptică, dezvoltat de Rhett Reese, Paul Wernick și Michael Jonathan Smith. Bazat pe franciza de jocuri video de luptă cu vehicule cu același nume publicată de Sony Interactive Entertainment, serialul îi are în distribuție pe Anthony Mackie, Stephanie Beatriz, Samoa Joe, Will Arnett și Thomas Haden Church. Serialul cu episoade de o jumătate de oră este despre un șofer care își ia o slujbă pentru a livra un pachet…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: perSEMPRE
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Electric Avenue, Artists First

Distribuitorul international

Peacock

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CriticFilmVest pe 25 Decembrie 2023 13:20
Scenariu : pueril, boem, naiv, exagerat feminist bla bla bla Bărbații naivi şi idioți ... subordonați femeilor şefe si "intelijente." Jjjjmechere (adevarat SF) Multe XENA, ha ha.
Regie f slabă. Apocalipsa cu străzi f curate ?? toți sunt raşi frezați tot timpul ??? ? (sua nu arată aşa acum !) Şi multe altele Parcă e un film făcut de Bărbie.. ..
Producție făcuta la grădiniță.
Distractiv de nota 3. Nu am râs aproape delooooc. Sadismul feminin e de neegalat, dar copiat. Joker, sau cine e ăla e bun la început, dar...
Eu l-am vazut. Tot. În mai multe seri. Bun somnifer...
Merge dacă nu aveți altceva. Sunați să vă recomand o carte.......comică ?.

0 0
Costirik pe 29 Iulie 2023 03:43
Imi place enorm serialul, e distractiv, amuzant, dement si are cele mai trasnite, bizare, absurde personaje pe care le vei indragi :))). Primul sezon e ca o plimbare intr-un roller coaster, iar sezonul doi ( daca il fac ) pare ca va fi si mai nebun. Pacat ca e facut de Peacock, un canal de streaming inca in scutece si inca nu e destul de cunoscut, desi ar merita.
0 1

Spune-ţi părerea despre Twisted Metal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells