Transformers: Animated

(2007) - Serial TV

Transformers: Animated

Poster Transformers: Animated Poster Transformers: Animated

Sinopsis Transformers: Animated

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
David Kaye David Kaye Optimus Prime Peter Stormare Peter Stormare Meltdown  (3 episodes, 2008) Lance Henriksen Lance Henriksen Lockdown
Tom Kenny Tom Kenny Isaac Sumdac  (36 episodes, 2007-2009) Fred Willard Fred Willard Swindle (2 episodes, 2008-2009) Judd Nelson Judd Nelson Rodimus Prime (1 episode, 2009)
Jeff Bennett Jeff Bennett Prowl Tara Strong Tara Strong Sari Sumdac George Takei George Takei Yoketron (1 episode, 2009)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Cartoon Network

Distribuitorul international

Cartoon Network

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dark_werewolf13 pe 27 Iunie 2014 22:40
Mi se pare o prostioara, buna doar cand iti vine sa te dai cu capul de pereti din cauza plictiselii. Nu se compara cu Transformers Cybertron care este si cel mai bun desen ever cu Transformers.
1 0
alex_il_fenomeno pe 22 Februarie 2012 15:56
un serial de animatie reusit , care ne-a prezentat autobotii in pline aventuri , atat de reusite si de alerte , incat nu cred ca ramaneai indiferent ! incurcaturile atat de dese in care acestia intrau de fiecare data , luptele cu rivalii lor , totul era realizat foarte bine , astfel ca nu aveai cum sa te plicitisesti la o animatie de acest fel ! eu am crescut cu aceste animatii , astfel ca imi este imposibil sa nu le apreciez , la cat de mult mi-au umplut copilaria cu vise si lucruri frumoase .
1 0
ChrisG7R pe 10 Decembrie 2010 23:17
BLASFEMIE !!!
In comparatie cu TransFormers-ul clasic din anii '80, in versiunea asta robotii se misca de parca ar fi facuti din guma. Actiunea e in ultimu' hal de varza si personajele zici ca-s desenate cu picioarele de unu' gen Victor Ciorbea!
1 1
user-5a845baea1897 pe 19 Martie 2018 20:52
Cartoon Network Studios și Hasbro ne-au adus superbul desen "Transformers: Animated".

Derrick J. Wyatt, care a lucrat la "Tinerii Titani", a adus o artă mai "organică". Deși e ciudată (și pentru unii oribilă) la început, vă veți acomoda pe parcurs.

Supreb tribut Generației 1 a francizei Transformers! Animația, vocile, umorul, acțiunea, personajele și execuția sunt faine!

Deși ar începe mai greu, episodul "The Thrill of the Hunt" vi-l recomand, pentru că de acolo începe inima acțiunii. O, apare și Lockdown (personaj original, un vânător cybertronian de recompense neutru; adaptat mai târziu în 2014 în filmul "Transformers: Exterminarea"), care-i mișto!

Păcat că nu a avut un final real... dar "Almanahurile AllSpark" o să vă ajute. Acțiunra combină elemente din Generația 1, Trilogia Unicron (formată din… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Transformers: Animated

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Transformers: Animated
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells