The Survivors

(1983)

Supraviețuitorii

Poster The Survivors Postere The Survivors

Sinopsis The Survivors

The Survivors Doi proaspat someri necunoscuti se imprietenesc dupa ce reusesc sa impiedice un jaf. Belelele incep imediat caci cel pe care l-au oprit este si ucigas, iar acum i s-a cam pus pata pe ei.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner-Columbia Film

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 23 August 2014 05:16
Williams in "asa nu" trebuie sa interpretezi.
Se vrea a fi o comodie avandu-i ca protagonisti pe Robin Williams alaturi de binecunostul Walter Matthau, care la vremea aceea era deja o figura consacrata prin mult apreciatele: Pete 'n' Tillie (1972), The Sunshine Boys (1975), Hello, Dolly! (1969) sau de ce nu Charade (1963), chiar daca rolul lui Matthau nu este unul de prim rang; este totusi o prezenta ok intr-un film mult aclamat, iar aceasta sansa oferita la primii pasi ai carierei a inseamnat enorm dupa cum s-a vazut ulterior.

Williams nu doar ca nu straluceste in acesta pelicula, ba chiar s-ar putea spune ca isi "da in petec" stricand filmul. Stilul nevrotic, la propriu, in care isi interpreteaza personajul, agaseaza si deranjeaza ajungand in cele din urma sa irite. Fiind o fire vulcanica in ceea ce priveste acting-ul, cerandu-i-se sa interpreteze un personaj bolnav cu nervii este sinucidere curata.
Ma intreb… citeşte

6 1
cezarika21 pe 15 Mai 2014 18:31
Combinarea nereuşită a două stiluri comice complet diferite
Doi proaspăt şomeri îşi îneacă amarul în băutură într-un restaurant unde are loc loc un jaf armat. Considerând că nu mai au mare lucru de pierdut, ei reuşesc să oprească jaful, dar devin ţinte ale spărgătorului de ocazie care încearcă să-i elimine.

Scenariul este amuzant, aducând împreună două personaje care nu au nimic în comun şi devin aliaţi de voie de nevoie. Din păcate, hazul exploziv al lui Robin Williams (un adult cu suflet de copil) nu se potriveşte aproape deloc cu umorul liniştit şi bătrânesc al veteranului Walter Matthau. Oricât de amuzanţi ar fi cei doi, se observă că stilurile celor doi protagonişti principali sunt complet diferite. Din această cauză, filmul îşi pierde ritmul, iar interesul spectatorilor se diminuează.

3 6
matew10 pe 27 Martie 2012 14:12
O comedie nebuna plina de actiune, replici taioase si doua partituri actoricesti de exceptie din partea celor doi seniori ai comediei de senzatie. Daca vrei sa te distrezi la maximum la un film, aceasta este reteta. Ti-l recomand cu, caldura.
1 3
xerses pe 15 Mai 2014 20:29
Mi-a placut mult; doi actori de comedie pe care ii apreciez au format un cuplu inedit si au jucat minunat impreuna.
1 5
Cretzulynne pe 17 Mai 2014 20:24
O comedie semi-criminala
O satira neagra in care 2 someri se cunosc intr-un restaurant din New York si au ghinionul de a fi martori la o incercare de jaf. Unul dintre ei vede chipul mascatului si de acum inainte, viata celor 3 se va invarti in jurul acestei intamplari si ba chiar vor deveni amici.

Cei 3 actori s-au potrivit si nu prea. Totusi Walter Matthau s-a achitat onorabil de rolul sau, ca si Jerry Reed. Dar la Robin Williams a fost o interpretare cam fortata de om paranoic si copilaros. De asemenea, nici nu a fost nicio chimie intre el si Matthau...nu era cea mai nimerita pereche.

Totusi umorul de situatie nu lipseste si exista pana la finalul filmului, decorurile si atmosfera sunt ok. Coincidentele sunt nelipsite.
Bazat pe scenariul lui Michael Leeson, regizat de Michael Ritchie, acest film merita vazut de oamenii de peste 40 de ani, dornici de o satira.

0 2

Spune-ţi părerea despre The Survivors

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Survivors
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells