The Perfect Match

(2016)

The Perfect Match

Poster The Perfect Match Poster The Perfect Match

Sinopsis The Perfect Match

The Perfect Match

Charlie, un afemeiat cinic, crede că ideea de relaţie romantică este depăşită. O cunoaşte pe frumoasa şi misterioasa Eva, cu care cade de acord să aibă o relaţie temporară, dar de la care începe în curând să-şi dorească mai mult.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Caseta tehnică

Produs de

Jorva Entertainment Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lionsgate

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silviu1985 pe 23 Februarie 2016 10:37
cam misogin filmul pt 11 martie... numai ce a fost ziua femeii...
2 1
crintea_valerica pe 02 Ianuarie 2017 12:58
Un bun început de an :D !
Abia l-am văzut și a fost o vizionare în familie :D! Mi-a plăcut și mie și soției și cred că e un film mai pe placul femeilor, deși cum a spus si Silviu1985 privit in esenta poate fi catalogat un pic misogin! Mi-am permis chiar să fac și o observație asupra stereotipurilor întâlnite și.n viața reală:
”Consider că pentru o persoană ( băiat sau fată ) o înșiruire de relații pasagere și de aventuri, cu sau fără implicarea actului sexual, pe lângă îmbogățirea modului de a percepe oamenii din jur aduce și o neîncredere în valorile reale pe care le poate avea o persoană întâlnită ulterior. Astfel cu cât un bărbat cataloghează femeile întâlnite ca fiind ușoare doar pentru că i-au ”căzut la pat”, cu atât mai greu va reuși să găsească o fată care să fie ”aleasa” deoarece o va raporta la experiențele anterioare. În pielea… citeşte

1 1
PiticVerde pe 26 Septembrie 2019 22:33
Am urmărit filmul din plictiseala. Foarte slab.Nota 4 din partea mea,meria 3 dar am dat un punct în plus pt. gagicile mișto din film.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Perfect Match

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells