The New Janitor

(1914)

Charlot, noul îngrijitor

Poster The New Janitor Poster The New Janitor

Sinopsis The New Janitor

Un scurtmetraj marca Charlie Chaplin în care el, ca protagonist, este responsabil de curățenie într-o firmă al cărei manager are datorii adunate la jocuri de noroc. Eroul nostru va trece printr-o mulțime de pățanii și momente dificile. Va fi chiar acuzat de furt, însă va triumfa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Chaplin posluhou

Produs de

Keystone Film Company

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 14 Ianuarie 2017 18:36
Prima apariție a emoției în scurtmetrajele lui Chaplin
Charlot lucrează ca îngrijitor într-o clădire de birouri, unde urcă zilnic scările pe jos din cauza ticăloșiei unui liftier care-i închide ușa în nas. Este concediat în urma unui incident produs atunci când spăla geamurile exterioare ale clădirii. În același timp, un angajat încearcă să-și jefuiască firma pentru a-și plăti datoriile de la jocurile de noroc și apasă accidental butonul prin care era chemat îngrijitorul. Charlot vine și, amenințat, se comportă eroic.

”The New Janitor” este cel mai reușit scurtmetraj produs de Chaplin pentru studiourile Keystone și constituie o apariție deosebită atât datorită scenariului complex și coerent, cu elemente de surpriză și suspans, cât și datorită emoției pe care o degajă. Lipsesc gagurile brute și violente ale comediilor slapstick tipice lui Mack Sennett. Personajul interpretat de… citeşte

2 0

Spune-ţi părerea despre The New Janitor

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells