Păreri The Hangover Part II

(2011)

Marea Mahmureală 2

Ordonează după
Crist11 pe 30 Iunie 2011 13:21
Abia astept sa apara pe net, cu siguranta din auzite va fi ceva "awesome"...
sementube pe 28 Iunie 2011 14:02
perfect
asta e comedia perfecta daca vrei sa te incarci cu energie pozitiva..am ras de la un cap la altul, desi am vazut -o si pe prima parte( si aceea e foarte buna). nu ma satur de peripetiile lor si actorii se potrivesc de minune in aceste roluri precum degetele intr-o manusa :D recomand cu caldura celor care adora umorul :)
cryvona pe 24 Iunie 2011 12:43
Merita vazut
Intotdeauna primul este mai reusit datorita noutattii.
Cu toate acestea si acest film merita vazut!

Bogdan_Andrei pe 23 Iunie 2011 20:17
Primul a fost super, in schimb asta este exact primul in alta locatie...deja glumele lor nu mai sunt amuzante. Consider ca mai mult de 5 stele nu merita.
simi1989 pe 19 Iunie 2011 01:43
super obligatoriu de vazut .......................poate chiar mai bun decat primul
decathlon pe 17 Iunie 2011 15:11
mai are rost vreun comentariu?....eu nu cred......obligatoriu de vazut....e demential..putin mai slab ca primul dar irelevant
CostinN pe 14 Iunie 2011 23:55
Amuzant
Da, este amuzant pentru cei care stiu sa se bucure de viata, sa isi imagineze si sa uite pentru moment de griji si probleme. Da, merge exact pe aceeasi linie ca primul, dar de ce nu? Ideea este foarte buna iar faptul ca a fost plasata intr-o alta locatie, cu detalii diferite a dat un "gust" aparte. Acum pe bune, noi romanii mancam 'nspe mii de feluri de mancare cu cartofi si nimeni nu se mai plange. Este exact acelasi lucru: o "portie buna de cartofi" preparati altfel. Cine a venit la film asteptandu-se la o schimbare drastica de "decor" sa se uite bine la titlu, este suficient, plus ca mai exista si un trailler, fratilor. Este un film distractiv, care te tine atent si care isi produce efectul scontat: sa razi pana te dor obrajii. It's a must see.
tonka91 pe 14 Iunie 2011 00:15
hangover 2
cea mai tare comediee pe 2011:))) sau printre putinele comedi pe care poti sa le revezii
valigeo96 pe 13 Iunie 2011 23:48
Foarte bun filmul...
Astia care comentati duceti-va si uitati-va voi la filme mai amuzante sau cu ,,glume nerasuflate'' ...A fost un film extrem de bun si faptul ca merge pe tiparul primului fara sa te plictiseasca este :-?...hm...UN MARE LUCRU...vorbiti multi de parca ar fi a 111-a parte si e la fel...de Saw si MAI ALES de Final Destination ce dreacu mai ziceti ?
Mellia pe 13 Iunie 2011 20:10
CRIMA filmul :X Am ras chiar mai mult decat am ras la primul, e o comedie foarte foarte buna. Daca-l vezi la cinema si mai esti si cu prietenii, o sa-ti dai seama de ce e asa de bun.
duku22 pe 13 Iunie 2011 18:43
Ceva frumos
Caterinca de film . Mie unu mi a placut; unii zic ca a fost plictisitor...poate este putin cam repetitiv in anumite chestii dar in rest acceasi carisma o are. Hai cu Hangover 3 :D
anaelena pe 12 Iunie 2011 17:53
Nu e cea mai tare comedie a anului cum se anunta dar merge vazut asa intr-o dupa-amiaza ploioasa
A avut si faze dragute

kakapiciu pe 11 Iunie 2011 17:19
Acelasi The Hangover numai ca de data aceasta aventurile celor trei cei mai buni prieteni se duc dincolo de limitele extremului. E nostim in orice limba.
zuck3r pe 10 Iunie 2011 18:23
Super filmul. L`am vazut la cinema si il recomand! Merita vazut!
steve_no6 pe 09 Iunie 2011 00:45
dragut
f tare , simpatic ... nush de ce il critica lumea , ceea ce nu trebuie ratat este colajul de poze prezentate la finele filmului
AndreiStefan pe 08 Iunie 2011 21:19
Nu ma pot pronunta exact daca e mai reusit decat primul dar cu siguranta Chow si Alan au fost mai buni...iar calugarul a fost cireasa de pe tort.

Si pot spune fara nici o ezitare ca astept cu nerbardare si Hangover III:)

Delua pe 08 Iunie 2011 17:18
Exact la fel ca primul film: si povestea, si cazurile, si scopul, si umorul. Nu stiu daca trebuie luat in nume de bine sau de rau asemanarea, dar in timpul vizionarii e de bine :)
The Hangover Part II – un film de vazut cu baietii la o bere

Regie: Todd Phillips
An: 2011

Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Genul: comedie

Asteptam The Hangover Part II de pe la inceputul anului – atunci am auzit cred prima oara ca va fi una din premierele anului. Am fost marti la avanpremiera sa si trebuie sa va spun la cald: mergeti sa-l vedeti! Acum, sa detaliem putin motivele.
Avem de-a face cu un film facut clar pe patternul primei parti, am vazut prima parte pe HBO saptamanile acestea si ... citeşte

MaRyan20 pe 02 Iunie 2011 12:14
l-am vazut si e la fel de bun ca primul...cu toate k filmul apare pe 3 iunie eu va pot spune siteul unde lam vazut ptr cei care doriti;) http://filme-online-gratis.com/blog/category/filme-2011/
cetateanu pe 01 Iunie 2011 12:34
Nici nu stiu ce sa zic
Am vazut filmul -partea a 2-a - ...si sicer nu stiu ce sa zic .Criticii....criticii il considera un esec total ...eu ,unu , am ras la anumite faze, m'am "distrat" la film , mi'a facut placere sa'l vad ....ceva nostalgie din prima parte ...o impresie destul de confuza ....ce sa zic ....
Eu unul votez pentru.
Abia astept si parerile celorlalti.

Bad_boy_Vlad pe 23 Mai 2011 16:57
Mai bun decat primul...?
Sincer nu mia prea placut primul.Au fost o doza de secvente plictisitoare si nu au avut replici chiar atat de grozava.Insa ce se vede din trailer asta pare mai bun...Sper sa fie asa...
crystyan18 pe 11 iunie 2011 23:01
daca asta a fost film plictisitor...zi-mi te rog tu o comedie mai buna ca asta...mie mi se pare ideea lor geniala...a fost un altfel de comedie...si sper sa mai fie multe...
Bad_boy_Vlad pe 12 iunie 2011 13:50
Am zis ca primul nu a fost prea genial.Acuma si u ai o parere, da sincer mam ras mai mult si la porcariile cu garcea...Oricum mam uitat intre timp si la asta si e mult peste primul care cel putin pe mn ma plictisit :-p
Dragnuta pe 22 Mai 2011 19:36
super comedie
Zach Galifianakis face toti banii. Mi-a placut maxim primul,si am mari asteptari de la The Hangover II
bboy.junio pe 22 Mai 2011 19:31
Sperante
Daca va fi ca primul :)) atunci e mare haos.
Primul a fost o comedie de drogati :)) sper ca si asta sa fie la fel,fara momente repetitive

Bârfitoarea.ro pe 20 Mai 2011 13:54
Premiera mondiala “The Hangover Part II”

La doi ani de la aparitia primei parti, Grauman’s Chinese Theatre din Los Angeles a gazduit ieri seara premiera mondiala a productiei “The Hangover Part II”, cu siguranta una dintre cele mai asteptate comedii ale acestui an.… Citeste in continuare citeşte

WipeOut pe 07 Mai 2011 16:55
part 2
prima parte mi sa parut absolut geniala.......sper ca si a doua sa fie la fel:X
WinnieR pe 04 Mai 2011 12:07
Deci nu vreau sa ma uit la trailer pentru ca o sa vad prea mult din film, m.am uitat 15 secunde la el si deja m.a bufnit rasu.abia astept pe 6 iunie mare invoire de la munca ce imi iau :))
VasyL pe 30 Aprilie 2011 01:35
Abia astept premiera !!!
Astept cu nerabdare premiera, am vazut trailerele si arata destul de bine, speram sa fie la fel de bun ca primul, poate si mai bun !
valeria-si-mai-cum pe 25 Aprilie 2011 17:11
Singurul lucru care ma deranjeaza pana acum la filmul asta e ca Dr. Fag. nu se casatoreste cu tipa aia din Vegas, ci cu o intepata. In orice caz, pentru cei care au chef sa vada o comedie groaznic de bine realizata (sa speram ca va fi minim la fel de buna ca prima) filmul asta e optiunea perfecta pt sambata seara... Let's hope for the best...
DyVa.Mity pe 19 Aprilie 2011 22:39
:x
deabea astept sa`ll vadd :X:X:X:X: Caterinca rauu :)) Mai aless cu Grasu ala ZAch =))) domane miluiestee :)):))):)):00=))))))))) acumm dispare fracsu lu aia ..Deabeaa asteptt :X =))) Sunt un Fan Bradley Cooper si Zachh Nushh kum :)) krima rau filmuu si 1 si 2 :X
vicu89 pe 16 Aprilie 2011 00:23
primul nu ma inpresionat sa vd partea 2, oricum actorii sunt super tari
vicu89 pe 16 Aprilie 2011 00:23
primul nu ma inpresionat sa vd partea 2, oricum actorii sunt super tari
Radu1994 pe 13 Aprilie 2011 21:07
Prima parte a fost mortala acuma 1 sapt am revazut-o dar din trailer pare sa aiba 90% acelasi scenariu ca si prima parte... aia 3 se imbata si unu din ei se pierde.... sa speram ca va fi la fel de buna (poate chiar mai buna) ca prima parte.
dante_cobretti pe 02 Aprilie 2011 14:24
La primul am ras cu lacrimi, dar cred ca partea a doua e mai tare ! abia astept ! sigur ma duc la premiera ! merita ! o comedie exceptionala !
AlexandruDragosStegaru pe 24 Ianuarie 2016 17:01
The Hangover Part II
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
0 2
SANDA45 pe 19 Aprilie 2013 21:01
Nu se ridica la nivelul primei pelicule din serie,dar a fost destul de bine.
0 2
morfil pe 12 Decembrie 2011 10:19
Dupa 30 de minute plictisitoare, incepe nebunia!!!
Bineinteles ca nu se va compara niciodata cu prima parte, cand am avut un soc provocat de momentele originale si comice, dar cred ca a iesit destul de bine pentru un sequel!!!

Daca schimbau tiparul desfasurarii actiunii folosit in prima parte, ii injurati toti ca de ce au schimbat o reteta de succes!!!

Daca nu au schimbat tiparul, ii injurati ca de ce nu au inventat altul nou!!!

Cine sa va inteleaga si pe voi? Pana la urma, cand faci un sequel, nu ai de ales decat intre cele doua optiuni. De ce sa risti un reboot jenant, cand poti folosi aceeasi metoda care a dat roade?!

La inceput, am crezut ca va fi un esec total. Totul parea fortat sa intre in tiparul cunoscut. Am zis ok, asta este, macar spre final sa fie ceva de el - si, culmea, chiar a fost!!!

Intr-adevar, am ras pe bune, m-am relaxat putin dupa atata tensiune… citeşte

0 3
Exotic pe 27 Iunie 2011 18:32
Pierdere totala de vreme
Acelasi scenariu,o alta locatie.....2,3 glume trase cat se poate de par....o lipsa totala de originalitate.
Primul a fost genial,chiar nu ma asteptam ca al doilea sa fie atat de plictisitor si sec....

0 3
djmorientss pe 12 Iunie 2011 20:02
nasol... ma loat somnu la el :)...................
0 4
Tetranychus pe 08 Iunie 2011 01:16
In lipsa de altceva....
In afara catorva scene (foarte putine) unde am putut schita un zambet, nu m-a impresionat cu nimic. Ma asteptam sa depaseasca partea I cu mult insa nu i-a ajuns nici la degetul mic. Daca o sa mai apara si partea III-a, promit sa nu ma mai duc sa-l vad
0 4
NosX pe 29 Mai 2010 15:36
Ceva de trecut pe lista de vizionat
Primul a fost tare, sper sa nu faca cum au facut si cu alte filme, sa strice comedia cu urmari nedemne (gen ultimele american pie-uri...).
P.S. Mi-a placut Twilight. Cartile > filmele.

0 8
talexi pe 24 noiembrie 2010 17:16
Esti nebun.Nici macar aici nu scapam de fanii filmului cu vampiri gay?
talexi pe 25 noiembrie 2010 17:24
Sa-ti dau cu usturoi pe la nas in timp ce te prajesc la UV.
Pakoste pe 16 Decembrie 2010 20:32
Moamaaaaaaaa:O:X:X:X:X:X:X:X:X:X deabia astept sa apara :D:D:D deja ii dau nota 10...stiu k o sa fie la fel k primu...absolut genial :X ;)
0 11
s.carollina pe 18 decembrie 2010 17:09
datorita faptului ca dati voi nota filmului chiar inainte de aparitia acestuia, exista mari discrepante intre note si calitatea/valoarea efectiva a filmelor
apple.crisp pe 2 aprilie 2011 14:47
s.carolina are dreptate .. din cauza persoanelor ca tine cei care vor sa vada un film sunt bagati in ceata .. just think about .. si daca continui sa fi un asswhole problema ta .. make your choice ;)
Go 1 2 3 4

jinglebells