Păreri The Hangover Part II

(2011)

Marea Mahmureală 2

Ordonează după
Chrissy pe 02 Iunie 2011 17:23
comedie in toata regula ...ce sa mai :) am fost aseara la avanpremiera si am ramas cu riduri de atata ras. vi-l recomand cu placere
titaionutalexandru pe 2 iunie 2011 22:08
A fost multa lume la avanpremiera?
Chrissy pe 2 iunie 2011 23:08
pfoai..a trebuit sa rezerv bilete ca sa vad filmul.unora nu li s-a luat in considerare rezervarea, deci am fost norocoasa. filmul a inceput la 20:00
eCrazy pe 14 Mai 2011 19:53
o sa fie nebunie filmu asta si din trailer decat dakl vezi mori de ras.nota 10
Screwler pe 09 Mai 2011 15:21
Mai mahmuri, mai amuzant.
In prima parte din Hangover, ei mi-au facut o seara plictisitoare de weekend in ce-a mai amuzanta... Iar din trailer partea a-II-a par a fi mult mai mahmuri adica mai amuzanttt! Ne vedem la Cinema :)) !
Banana02 pe 07 Martie 2011 02:24
oo da
Hai mah ca va fi un film super .primul a fost maxim comediile de genu' sunt foarte rare .sincer m-am cam plictisit de comedii romantice sau parodii .uita-ti ceva adevarat si foarte diferit .oricum recomand in afara de Hangover .si Grind este un film super tot asa cu 4 baieti caterinca maxima unu dereglat unu cuminte si tot asa:)) .aa si nu va luati dupa note!
smoace pe 27 Februarie 2011 20:03
Trailer
a aparut trailer ptr Hangover 2,dar vad ca nu l-au bagat :)
smoace pe 28 februarie 2011 20:24
acuma e bagat :)
Liilly pe 31 Ianuarie 2011 12:49
Sper sa fie la fel de bun ca primul. Abia astept sa apara.
crystyan18 pe 11 iunie 2011 23:07
e peste
Chelbos pe 20 noiembrie 2011 23:49
corect. mult mai slab decat primul
SoKaT pe 02 Ianuarie 2011 00:28
Pfff , de abia astept sa apara , sunt sigur ca o sa fie o comedie la fel de tare ca si prima .
chiba_florin pe 06 Martie 2013 21:30
???
continua in aceeasi maniera, doar ca parca ii lipseste ceva...insa chiar si asa m-a amuzat destul
mihaiarnye pe 29 Octombrie 2011 23:38
SUPER FAIN
mult mai tare decat prima parte , mai multa comedie, mai mult umor. MERITA VAZUT. ATENTIE: acest film poate provoca dislocare de mandibula din cauza rasului excesiv. :))))
ciprian_scd pe 05 Septembrie 2011 12:55
Pentru critici
Am vazut filmul tarziu ce-i drept, dar m-am uitat si peste criticile aduse filmului si pot spune doar atat: dragi critici, voi sunteti "khao" .... cei care au vazut filmul stiu despre ce vorbesc !!! Filmul este foarte amuzant !
mihaiavatar89 pe 02 Iunie 2011 14:16
super penal frate razi de mori e bun si asta super super
armidocom111 pe 02 Iunie 2011 13:31
Superb Film
merita vazut....nota 10 ....asteptam partea a III a
raressh pe 11 Iunie 2011 22:55
Comedie pura
Cand pui asemenea actori intr-un film de comedie nu are ce sa-ti ia-sa altceva decat comedie:D:D:D,bestial,am ras pe tot parcursul filmului,=)),
1 4
alexmandea pe 31 Mai 2011 03:22
SUUUUPER!!!
Na am m-ai avut rabdare sa mai merg la cinema si l-am descarcat!!! e prea tareeee, cel mai bun film din 2011!!! abia astept sal revad la cinema!!!!
1 5
claudiu-daniel-lugoj pe 19 Aprilie 2020 21:35
claudiu-daniel-lugoj
O continuare buna a primei parti,dar sub prima ca si film.Oricum cei care au vazut prima parte cu siguranta se vor uita si la cea dea doua.
deadlord pe 06 Iunie 2013 10:09
Parca ar fii un remake. O comedie foarte amuzanta, in unele momente poate chiar mai amuzanta decat prima. M-a deranjat faptl ca am avut impresia ca ma uit la un remake cu aceleasi personaje, dar cu povestea si locatiile putin schimbate.Filmul are doar o mica tenta de sequel, dar a impresia ca este un remake. Scenariul nu foarte diferit de al primului film, regia este la fel de buna, iar distributia este plina de comedianti talentatii. Totusi daca ti-a placut primul, o sa-ti placa si acesta.
anonymous.6229028630c4f pe 09 Martie 2013 18:12
Comentariu șters
CooDDDy pe 25 Ianuarie 2013 20:07
Hmm
Am o intrebare..cum il vad si eu :)? ca ma tot uit pe aici si nu gasesc mai nimic
ginulet pe 26 Decembrie 2012 22:07
bunicel
primul a fost net superior, mult mult mai bun , asta nu se ridica la nivelul asteptarilor pe care le aveam..totusi e placut
DARKNESS99 pe 27 Octombrie 2012 23:37
vreau sa il vad ! dar nu stiu sa dau play
va rog sunetimi cum sa il vad nu stiu cum sa dau play ...
diana7 pe 24 Octombrie 2012 23:28
cum sa nu-ti placa o comedie ca The Hangover Part II
Audrey19 pe 21 Octombrie 2012 11:28
geniala comedie a fost absolut genial...chiar pot numi filmul inteligent ...thumbs up
pisicuta1 pe 07 Octombrie 2012 21:21
da mi a placut merita vazut ,parca e mai bun decit prima parte!
Ovidiu239 pe 18 August 2012 16:40
Buna continuare
O continuare buna a uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimul deceniu.
georgel1976 pe 29 Iulie 2012 08:54
alta comedie
alta nunta, alte aventuri, de data asta in thailanda. o comedie, nici prea prea nici foarte foarte, pentru fanii primei parti, nici aceasta nu ii va dezamagi, pentru cei mai pretentiosi nu este mare lucru de acest film, doar o comedie.
momo2494 pe 10 Iulie 2012 19:02
Am ras, iar Zach Galifianakis nu are cum sa nu te amuze ( un actor in adevaratul sens al cuvantului)
Ce nu mi-a placut este faptul ca seamana in proportie de 99% cu prima parte, mergeau unele modificari

Florina1976 pe 25 Mai 2012 17:48
comedie draguta
E un fim bunicel, n-am vazut partea I dar dupa atatea laude ma asteptam la ceva mai mult. Cred ca e mai bine sa mergi la un film fara sa auzi ca e extraordinar pt ca apoi sa nu iesi dezamagit din sala . Oriucum, nu inteleg pe ce se bazeaza succesul din America!!!!!!!!!!
cosmin_kedii pe 07 Martie 2012 07:43
Absolut distractiv ,povestea a fost rapida si usor de urmarit , filmul a fost la fel de amuzant ca primul.
Octaz pe 09 Februarie 2012 21:19
Am ajuns si eu sa vad intr'un final ce'a de'a doua parte a filmul Hangover... un film la care am ras in 2009, cum niciodata nu cred ca am mai ras la o comedie. Ei bine, dupa acel succes, s'au gandit sa scoata si partea a 2'a. Pe de'o parte, o mare greseala, pentru ca stim cu totii ca nimeni nu va mai simti aceeasi senzatie ca in primul film, dar pe de alta parte bun, pentru o mica doza de ras si o zi salvata ! Dupa cum se zicea si in alt comentariu, poate ca filmul ar fi avut acelasi succes, daca nu exista primul. In rest, actorii bestiali, tipul cu tatuajul ca de obicei, amuzant (in special scena cu tatuajul) ,Bradley Cooper ramane personajul carismatic si mereu gata sa linisteasca situatia, si asa zisul "Alan" care face poate jumatate din film :) Pozele din final , foarte inspirate, la fel ca si acum 2 ani de altfel.
Andrei.Ciprian pe 08 Februarie 2012 18:19
Nu e ca primul insa si acesta are destule momente amuzante.Oricum erea de asteptat ca nu se va ridica la nivelul primului care chiar a fost foarte bun insa si acesta mi-a placut.
tony_mondyalu pe 02 Februarie 2012 01:10
personal mia placut destul de mult kiar dak primul mi sa parut mult mai bun, am ras si la acesta destul de mult
catasmile17 pe 28 Ianuarie 2012 00:20
Filmul in mare parte este asemanator ca primul !!! Oricum unele faze cam lasa de dorit !!!!
afterlife pe 14 Ianuarie 2012 18:22
destul de bun filmul...merita vezut pt cei carora le plac comediile...nu are asa multe peripetii ca in primul....
Davidutzu2o11 pe 13 Ianuarie 2012 19:44
Am auzit ca se pregatesc pentru partea a 3-a iar din fericire ( pentru gloria) este vorba despre alt subiect.....
Olivia0306 pe 06 Ianuarie 2012 21:51
Un fapt dovedit ce poate fi folosit ca regulă generală, şi anume.. părţile ce succed o producţie de succes sunt sub nivelul originalului sau ajung să dezamăgească în totalitate.
Nu pot spune ca partea a-2-a dezamageste doar ca este o copie fidela a primei parti cu cateva mici schimbari, alt prieten care se insoara, alta tara. In rest acelasi subiect, aceeasi bautura...

gaga18 pe 29 Decembrie 2011 18:29
The Hangover Part II
Au fost vreo 3-4 faze in tot filmu' care m-au amuzat, toate fiind cu "Zach Galifianakis".Daca nu era el in film, ii dadeam nota 4!
unleasheD pe 28 Decembrie 2011 19:44
Merita vazut, o continuare cum nu se poate mai hazlie ! Am ras cu pofta. Merita vazut !
cavallioty pe 26 Decembrie 2011 19:18
mai bine nu
asta poate fi numita comedie?cel mult actiune aventura,imi pare rau pentru prima parte ca a primit o asa "continuare",singurul moment la care am zambit a fost sfarsitul
dandi pe 11 Decembrie 2011 02:37
Bun
Dar cum a fost cealalta parte,asta nu a fost nici pe jumatate,si asta a fost bun,dar partea 1 a fost bestiala.
Qube86 pe 01 Decembrie 2011 15:04
''The Hangover I'', a fost de departe una dintre cele mai bune comedii pe care le-am vazut...De la a 2-a parte ma asteptam la multe dar nu si la copierea primei parti...Intr-adevar, este amuzanta dar nu mai comica decat prima parte...In timp ce il vizionezi iti amintesti intamplarile din prima parte chiar daca au trecut 2,3 sau chiar 4 ani intre vizionarile celor 2...M-a dezamagit putin dar am trecut repede peste datorita distributiei care face din nou o treaba foarte buna...Zach Galifianakis este din nou pe cai mari, la fel de barbos dar mai chel :))...Merita vazut...
robertsandu pe 6 iulie 2012 21:59
Iți respect părerea, dar înseamnă că nu ai văzut prea multe comedii dacă incluzi această producție în gategoria "best off". Pe o scara de la 1 la 10, în care Son of the Mask este de 1, iar A Fish Called Wanda tinde spre 10, Marea Mahmureala II de-abia ajunge, cu chiu cu vai, pe la jumate.
Qube86 pe 7 iulie 2012 22:25
Sunt de acord, dar la momentul la care l-am vazut a reusit sa ma binedispuna...asa explic nota data de mine...Sunt constient ca merita mai putin...dar cateodata mai conteaza si momentul in care il vizionezi...''The Hangover II'' in mod cert nu este pe lista mea de ''best off'' :);) Ms frumos pt. parere :);)
robbiex2 pe 24 Noiembrie 2011 18:39
The Hangover Part II
PFFFFFuuu ! The Hangover 2 ramane unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2011 de catre mine..dar si unul dintre cele mai dezamagitoare.Comedia mi s`a parut slabutza, din moment ce...doar glumele stau la baza ei iar glumele..nu prea au fost simple si naturale.Parca prea fortat filmul si cu glume prea obligate insa tot stie sa`ti starneasca rasul.Probabil daca l`as fi vazut la cinema, cu un numar mare de oameni si nu acasa cu un prieten, ar fi fost altfel si poate ca as fi ras si mai mult.Totusi eu prefer prima parte pentru ca este mai naturala si mai clasica :)
The Hangover 2 nu m`a "atins" asa cum a stiut sa ma atinga prima parte..pe parcursul acestui film...chinezul devine enervant, cu toata mafia lui :)) desi modului lui de exprimare este amuzant de fiecare data cand apare.

MNarcis pe 23 Noiembrie 2011 20:55
Mult mai slab ca prima parte, au avut noroc cu maimuta, (altfel era foarte slab) au primit 6 stelute din partea mea din cauza maimutei (este foarte haioasa si simpatica, practic face tot filmul).......de plictiseala merge vazut, insa este o dezamagire!
andyy pe 16 Noiembrie 2011 00:46
Aventura continua si in aceasta parte, unde protagonistii o fac din nou lata, in cel mai rau mod posibil. Fiecare personaj isi aduce un aport deosebit la "dezastrul" din aceasta comedie care merita vazuta.
ioana_rpd pe 10 Noiembrie 2011 18:55
Mie mi s-a parut mai bun ca primul! In comparatie cu alte comedii a fost foarte amuzant :)
mtraianc pe 08 Noiembrie 2011 01:44
dezamagitor
prima parte intradevar a fost f reusita , dar partea II -a este total aiurea , , cu indulgenta nota 5
Ladybug09 pe 29 Octombrie 2011 21:53
M-a cam dezamăgit
Guys , sincer , ma asteptam sa nu fie chiar copia perfecta a primului film . Adica , a fost amuzant , da` nu m-am uitat pana la capat ca ma cam enerva . Oricum ei sunt "the perfect gang " ai unei comedii , insa ...primul a fost mai fain din moment ce in al doilea stiam deja ce o sa se intample .
MikeNight pe 26 Octombrie 2011 15:17
nice
O comedie cu intamplari extreme si jenante pentru personajele principale ... dar filmul este mai slabut decat celalalt.
marc_mihai pe 25 Octombrie 2011 13:31
Mai slabut ca prima parte......................................................
Borgia pe 12 Septembrie 2011 14:31
Demult doream sa vad o comedie buna. S-a tot zis despre Hangover ca e tare ca e mare..si m-am lasat convinsa sa-l vad, insa DEZAMAGIRE! Nici nu am rezistat sa il vad pana la final.
simleuan pe 10 Septembrie 2011 19:52
Sincer, partea intai mi s-a parut putin mai comica decat a doua.
In partea a doua a cam incercat sa imite ce au facut in primul film si le-a iesit si nu prea...
Parerea mea e ca nu au reusit sa se ridice la nivelul primului film.

Go 1 2 3 4

jinglebells