The Factory

(2012)

The Factory

Poster The Factory Postere The Factory

Sinopsis The Factory

The Factory

John Cusack este Mike Fletcher, un detectiv new-yorkez obsedat să prindă, alături de partenerul său, un criminal în serie. Dacă investigația lui Fletcher pe străzile din Brooklyn se face inițial ca la carte, totul se schimbă în momentul în care fiica detectivului este răpită, iar răpitorul ar putea fi chiar criminalul în serie. Nimic nu mai contează pentru Fletcher, care nu vrea decât să-și salveze fiica, oricâte cadavre ar lăsa în urmă...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Dark Castle Entertainment

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA, Australia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
uNiku pe 26 Ianuarie 2013 14:42
Sa zicem.. un film destul de bun.. nu preferatul meu da merge...
1 0
Manusa pe 04 Noiembrie 2012 20:57
Un film care nu trebuie ratat! Are o poveste excelenta si care are mult suspans, mai ales la final, cand filmul iti ofera o surpriza de proportii, final la care nu te asteptai si nici nu te gandeai. Mi-e mi-a placut foarte mult acest film si il recomand.
1 0
radu3455 pe 31 August 2011 16:46
a fost un film politist bun mi-a palcut cum a jucat John Cusack
1 0
tonymaestrul pe 23 Septembrie 2013 17:49
Un thriller senzational cu multa actiune si mult suspans. Un film politist foarte bun cu rasturnari de situatie si cu un final neasteptat. Merita vazut.
0 0
DragonMaster pe 18 Decembrie 2012 15:48
Asa si asa
Am auzit pe altii spunand ca este cel mai slab film in care a jucat John Cusack si am vrut sa ma conving.Adevarul este ca se claseaza printre cele mai slabe filme si are putin mister dar de care mi-am dat seama pe parcursul filmului si nu era foarte complicat.Ofer nota 5 acestui film si nu l-as recomanda doar daca sunteti un fan mare al lui John Cusack sau iubiti genul mister.
0 0
nikkolle pe 16 Decembrie 2012 20:19
M-a surprins rolul pe care l-a avut Jennifer Carpenter in acest film :)!
Un film foarte bun , suspans , nervi intinsi la maxim .......... si la final ..... va las pe voi sa il descoperiti :P!

0 0
SYNDJ pe 18 februarie 2013 22:18
Sincer si eu m-am mirat cum de are ea un rol pozitiv dupa ce vazusem cu ceva timp in urma http://www.cinemagia.ro/filme/the-exorcism-of-emily-rose-un-caz-de-exorcizare-12113/ sau http://www.cinemagia.ro/filme/quarantine-carantina-23313/ (chiar daca in al 2-lea a avut parca un rol pozitiv). Dar la final m-am linistit :)) Oricum la ce faţă are gagica nu cred ca o să aibe vreodata vreun rol pozitiv 100% şi nici eu nu cred că o voi vedea cu "ochi buni" :D
Danyenglish pe 29 Februarie 2012 02:01
Alt Horror,Thriller marca John Cusack...trebuie vazut neaparat...orice film in care l-am vazut si pe john cusack a fost unul exceptional...sa speram ca si acesta va fi foarte bun:)
0 0
lapidarium pe 04 Noiembrie 2012 17:48
Un film prea static pentru un thriller, fara tensiunea adecvata unui astfel de gen, se defasoara molcom catre un deznodamant dezlanat si ambiguu.In plus subiectul mi s-a parut destul de neofertant, potrivindu-se mi degraba genului horror.Tinand cont de investitia de 25 milioane dolari si prezenta lui J.Cusack in distributie, cred ca trebuia mai mult de o lalaiala fada.Parca si prea mult zapada pentru un Thanksgiving Day tomnatic.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Factory

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells