The Christmas Chronicles

(2018)

Cronicile Crăciunului

Poster The Christmas Chronicles Postere The Christmas Chronicles

Sinopsis The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles trl 2

Kate şi fratele lui mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe Moşu', însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Crónicas de Navidad
  • Qualcuno salvi Il Natale

Produs de

Madhouse Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vocalnature pe 27 Noiembrie 2018 00:10
The best x-mas !
Kurt Russel în spatele renilor face o treaba minunata, efectele vizuale sunt excelente, mai ales plimbarea cu sania…. este monumentala ! Mi-au placut foarte mult Elfii, sunt foarte draguti. Filmul este funny si cu siguranta de vizionat impreuna cu familia.
I think it was the best Christmas movie I've seen in the last ten years !

I give without any hesitations ten Chritmas stars for this one !

Thanks !

2 2
user-5c237908c0a54 pe 26 Decembrie 2018 14:51
Un film superb, cu siguranță unul dintre cele mai frumoase despre Crăciun. Merită vizionat.
1 0
monallyssia pe 27 decembrie 2019 08:24
Și mie mi-a plăcut mult, m-a fascinat, l-am văzut abia acum, în 2019 și nu știu cum de nu l-am găsit anul trecut, eu fiind mai mereu în căutarea unui film bun de Crăciun. Am savurat filmul dincolo de momentele amuzante sau de aventură, trecând pe tărâmul magiei Crăciunului și al credinței în forțele binelui, indestructibile de altfel. Cred că filmul a vrut să sublinieze pe lângă miracolul Crăciunului, și fenomenul dramatic al necredinței sau închistării oamenilor în fața dovezilor clare ale unei minuni petrecute aievea. Mulți oameni (cum era și acel polițist, Dave, un profesionist dar și un mare închis sau adormit sufletește) nu disting miracolele de realitatea de zi cu zi, amestecând noțiunile și refuzând cu încăpățânare să creadă, să se bucure de viață și de valorile ei. Mai pe scurt: omul refuză să creadă în Dumnezeu. Mi-a plăcut de asemenea, interferența dintre cele două lumi, (cea terestră și cea superioară în care totul este posibil) mai ales în scena cu sacul în care odată intrată fetița,a devenit ca o lume vastă, un portal, un univers al cadourilor ce ducea pe tărâmul Crăciunului...Și zborul renilor...și multe altele..În special imaginea de la sfârșit a fost foarte impresionantă, cu acel glob vechi..Mi-a plăcut totul. Un film superb, așa cum ai spus și tu.
mihaelatb pe 30 Noiembrie 2018 17:53
spre deosebire de DIVA unde filmele cu si despre Craciun par trase la indigo, aici macar Mosul salveaza situatia. Un Mos funny, care stie sa conduca un Dodge Challenger, este suparat pe "silueta" ce i se deseneaza in reclame si care nu face ho ho ho. In schimb stie sa cinte rock, isi aduce aminte ce si-a dorit fiecare din cei pe care-i intalneste - cam ca in Miracle on 34th Street- si cunoaste la perfectiune strazile tuturor oraselor. Spiridusii sai aduc cu gremlinii udati, iar finalul filmului, m-a amuzat, la fel cum m-a amuzat pe vremuri finalul filmului Sin noticias de Dios.
1 0
xerses pe 26 Noiembrie 2018 22:45
Chiar placut si bine realizat;inca o poveste, actualizata despre Mos Craciun si magia Craciunului.
1 0
cezarica98 pe 25 Noiembrie 2018 11:53
Se apropie Crăciunul, iar cei de la Netflix au lansat o producție nu prea pretențioasă, modernă și fantezistă, aventuroasă, de familie, cu un Moș Crăciun tare simpatic și emblematic. Povestea în sine este o aruncătură de clisee, având ca bază relatarea vieți dintre un frate care nu mai crede în Moș Crăciun și o soră tare simpatică, iar relație lor este pusă mereu în contradictoriu, dar pe parcursul aventurii lor acceptă de a fi pe aceași lungime de undă. Kurt Russell este tare caristmatic, emblematic în rolul Moșului, sever când situația o cere, creionând un personaj veritabil, dar și modern, spiriduși te fac să zâmbești cu toți dinții. Spiritul magic al Crăciunului întodeauna dă emoții, te transformă intr-un om mai bun, te regăsești în el, așa ne este etalată și pelicula de față și cu siguranță mulți o vor îndrăgi. Ho, ho, ho,… citeşte
1 0
carmen_angelus_romila pe 23 Noiembrie 2018 22:00
Un film de familie fantezist, destul de reusit si un deliciu pentru copii in preajma sarbatorilor de iarna, o poveste in care, iese in evidenta, jocul admirabil, copilaros de aceasta data, al actorului Kurt Russell.
1 0
yanysboy pe 09 Decembrie 2018 14:04
Un film de nota 7 bun și cam atât, dacă aveți alt film mai bun de văzut nu vă pierdeți timpul cu el.
1 2
tony_mondyalu pe 13 Ianuarie 2021 09:44
pe mine, sincer sa fiu, m-a c-am dezamagit...prea multa fantezie, prea putin credibil, ar fi atatea ideei placute pentru a face un astfel de film....
0 0
SYNDJ pe 06 Iunie 2019 01:49
Realist, distractiv, modern. E greu sa mai faci filme de Craciun care sa surprinda in ziua de azi. Dar filmul acesta chiar nu m-a dezamagit. I se potriveste manusa lui Kurt Russell rolul.
0 0
MariaAndreea18 pe 05 Ianuarie 2019 08:45
De vazut pe 24 decembrie. Daca aparea odata cu Home Alone 1 sigur devenea o traditie.
Kurt e super iar fetita e simpatica.

0 0
andyy pe 24 Decembrie 2018 02:18
Un film simpatic, relaxant care iti aduce cel putin un zabet pe fata.
0 0
Exotic pe 22 Noiembrie 2018 17:35
Pacat ca n am vazut filmul asta cand eram copil.Era super totusi,daca l faceau film de aventuri 100%.Iesea bun bun.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Christmas Chronicles

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Christmas Chronicles
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells