The Blue Tooth Virgin

(2008)

Adevărul strică prietenia

Poster The Blue Tooth Virgin Poster The Blue Tooth Virgin

Sinopsis The Blue Tooth Virgin

Mai mult

Doi scriitori au de-a face cu o problemă cu care cei care au prieteni cu înclinații artistice sigur s-au mai confruntat: ce te faci când trebuie să-i spui prietenului tău părerea ta despre lucrarea lui, iar aceasta nu este tocmai favorabilă?

Sam, un scenarist aspirant și David, redactorul unei reviste de succes, sunt prieteni de ani buni. Însă când David nu apreciază ultima scriere a lui Sam, "Virgina cu un dinte albastru", relația lor este puternic…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 04 Octombrie 2012 23:27
Doi scriitori au de-a face cu o problemă cu care cei care au prieteni cu înclinaţii artistice sigur s-au mai confruntat : ce te faci când trebuie să-i spui prietenului tău părerea ta despre lucrarea lui, iar aceasta nu este tocmai favorabilă ? Sam, un scenarist aspirant şi David, redactorul unei reviste de succes, sunt prieteni de ani buni. Însă când David nu apreciază ultima scriere a lui Sam , " Virgina cu un dinte albastru ", relaţia lor este puternic zdruncinată , şi toată viaţa de acum înainte ei vor fi afectaţi de această întâmplare . Într-un final , ambii bărbaţi îşi dau seama că trebuie să-şi reevalueze motivele pentru care şi-au ales această carieră , nevoia lor de a fi în permanenţă validaţi şi lăudaţi , şi, mai ales , ce înseamnă să te vezi exact aşa cum eşti , la valoarea ta adevărată .
1 0
CANTALUP pe 5 octombrie 2012 13:36
Cine nu vrea sa asculte de sfaturile nimanui , va invata pe socoteala lui ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat .

Spune-ţi părerea despre The Blue Tooth Virgin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells