Take This Waltz

(2011)

Iubirea e complicată

Poster Take This Waltz Postere Take This Waltz

Sinopsis Take This Waltz

Take This Waltz

Margot (Michelle Williams) are o căsnicie fericită însă ajunge să se îndrăgostească, pe neașteptate, de Daniel (Luke Kirby), vecinul de vizavi. Și, din acel moment, siguranța vieții ei familiale începe să se destrame.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: krystall
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Produs de

Joe's Daughter

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Mongrel Media

Țara

Canada

Site oficial

Take This Waltz

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 01 Februarie 2013 12:59
Michelle Williams oferă o altă performanță excelentă într-o carieră deja excelenta, Sarah Silverman oferă, de asemenea, o performanță solidă surprinzător de buna ,si Sarah Polley știe cum să regizeze un film,adăugând o mulțime de stil cu unele aspecte legate de căsătorie, dragoste și infidelitate. Bine facut
2 1
user-5b6e7892ed94d pe 11 August 2018 08:50
Nu mi-a placut absolut deloc. Filmul poate ca e bun, dar mie una mi s-a parut plictisitor. Un film despre o tipa care nu isi mai iubeste sotul si pana la urma il paraseste ca sa fie cu amantul. Groaznic.
0 0
danutza_cs pe 08 Ianuarie 2017 10:48
Un film despre natura umana, despre ucigatoarea rutina din casnicie, despre frumoasele inceputuri ale iubirii, cand si doar o privire sau o atingere te "ard", despre cum ai vrea sa prelungesti la nesfarsit aceste momente dar, desigur, nu ai cum. Si atunci ce faci? Un film impresionant, actori desavarsiti si - poate - o lectie de invatat, pe pielea altora! Replica mea preferata din film: "You think everything can be worked out if you just make the right move? That must be thrilling... Life has a gap in it. It just does. You don't go crazy trying to fill it like some lunatic. " Asadar, recomand!!!
0 0
eduard_stratan pe 3 februarie 2017 11:01
Cred ca peste 100 de ani, pe plaiurile astea mioritice, si oile o sa behaie cate ceva in engleza!
danutza_cs pe 4 februarie 2017 19:37
Am citat in engleza pentru ca unele replici isi pierd farmecul la traducere. V-as recomanda sa va uitati la film si sa nu mai faceti comentarii rautacioase. Va folosesc la ceva?
gahan12000 pe 18 Iulie 2014 07:24
Un film grozav! Toti actorii joaca extraordinar. Pur si simpla ramai cu gura deschisa la anumite faze. Un film care te da pe spate prin simplitatea subiectului dar facut atat de bine incat iti merge la inima. Obligatoriu de vazut.
0 0

Spune-ţi părerea despre Take This Waltz

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Take This Waltz
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells