Spinning Out

(2020)

Patinând prin viaţă

Poster Spinning Out Poster Spinning Out

Sinopsis Spinning Out

Spinning Out

Patinatoarea Kat îşi vede cariera competiţională ameninţată de un grav accident pe gheaţă. Speranţele participării la Olimpiadă renasc atunci când Kat acceptă să concureze în competiţiile de perechi alături de talentatul Justin, dar cât va dura până acesta îi descoperă secretul?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Kaya Scodelario Kaya Scodelario Kat Baker January Jones January Jones Carol Baker Willow Shields Willow Shields Serena Baker
Evan Roderick Evan Roderick Justin Davis David James Elliott David James Elliott James Davis Sarah Wright Sarah Wright Mandy Davis
Shauna MacDonald Shauna MacDonald Tatiana Will Kemp Will Kemp Mitch Saunders Kaitlyn Leeb Kaitlyn Leeb Leah Starnes
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Safehouse Pictures

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 06 Ianuarie 2020 19:36
La sfârşitul lunii decembrie, când treceam în revistă zecile de titluri pregătite de lansare pe Netflix în ianuarie, scriam despre Spinning Out că ar fi porţia de sirop a lunii, dar că ar putea fi ceva mai mult de atât. Şi chiar este. Iată mai jos ce ne-a plăcut (şi ce nu) la sezonul de zece episoade disponibil pe platformă din prima zi a lui 2020.

Spinning Out o are în centrul atenţiei pe Kaya Scodelario, pe care publicul global o cunoaşte mai ales datorită francizei Maze Runner şi horror-ului Crawl, dar care devenea celebră în Anglia natală încă din adolescenţă, când apărea în excelentul serial Skins (răspunzător de lansarea carierei şi pentru Dev Patel şi Jack O'Connell şi consolidarea celei a lui Nicholas Hoult).

Acum Scodelario este Kat Baker, o talentată patinatoare care se reface după o cumplită căzătură ce pune… citeşte

3 1

Spune-ţi părerea despre Spinning Out

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Spinning Out
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells