Sibel

(2020)

Sibel

Poster Sibel Poster Sibel

Sinopsis Sibel

Mai mult

Sibel, o tânără de 25 de ani, locuiește cu tatăl și cu sora ei într-un sat izolat din munți, în regiunea Mării Negre din Turcia. Sibel este mută, dar comunică folosit limbajul ancestral al fluieratului din zonă. Respinsă de ceilalți săteni, ea vânează un lup despre care se spune că se află în pădurile din împrejurimi, provocând frică printre femeile din sat. Într-o zi, întâlnește un fugar care se ascundea în pădure. Rănit, amenințător și vulnerabil, el este primul care…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 05 Iunie 2019 23:34
E o dramă bună, interesantă şi bine realizată, chiar dacă nu atinge statutul de film care să emită pretenţii de capodoperă. Tensiunea este foarte bine gradată, există un crescendo pe tot parcursul filmului, dar unul care vine în mod firesc, natural, şi nu neapărat din dorinţa de a şoca.
Mi-au mai plăcut în mod deosebit o anumită ingeniozitate în scenariu (deşi aparent simplu şi cu o acţiune închegată de doar câteva personaje, îţi menţine în permanenţă interesul viu) şi jocul foarte bun al actriţei principale, Damla Sönmez.
Nu e vorba doar de marginalizarea unei tinere cu handicap, ci de o întreagă intrigă care se ţese în jurul ei şi al apropiaţilor, iar eroina dovedeşte că are destule calităţi pe care alţii nu le au, chiar dacă este privită cu suspiciune.
Tradiţiile turceşti şi conservatorismul sunt contrapuse nu… citeşte

4 1
kasmyn pe 17 Septembrie 2019 19:12
un film turcesc bun
un film bun despre dragoste !! O DRAMA DESPRE TRADITII TURCESTI!!TURCI CARE LOCUieSC IN CONSTANTA ISI PASTREAZA SI ACUM TRADITIILE!!
0 0
lili22 pe 02 Iunie 2019 13:40
Un lfilm turcesc din căre poti invata ceva despre traditiile turcesti dar nimic mai mult.
0 2

Spune-ţi părerea despre Sibel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Sibel
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells