Schumacher

(2021)

Schumacher

Poster Schumacher Poster Schumacher

Sinopsis Schumacher

Mai mult
Schumacher

Cu implicarea totală a familiei cunoscutului pilot de curse, documentarul Schumacher prezintă interviuri rare și imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar și critic al sportivului care a obținut titlul mondial de șapte ori. Documentarul explorează numeroasele fațete care l-au format și l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui amețitoare într-un sport plin de adrenalină și pericol, cu milioane de fani în întreaga lume. Voința lui de fier și puterea de a…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

B14 Film

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andrei_oarga pe 15 Septembrie 2021 17:08
Un documentar superb despre viața celui mai mare pilot din istoria Formulei 1,care prin ambiție si multă implicare a obținut 7 titluri de campion mondial,ma bucur ca familia s-a implicat mult in realizarea acestui documentar si sper ca marele pilot sa-si revină după cumplitul accident de acum 8 ani,recomand cu încredere!
2 0
yanysboy pe 24 Decembrie 2021 02:25
Un film documentar de nota 8, merită vizionat, mă așteptam să se spună mult mai multe despre starea lui după accidentul de schi.
1 0
sil4lord pe 23 Octombrie 2021 23:15
E bun
Mi-a placut documentarul desi cred ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi facut o mini serie si sa se aprofundeze ceva mai mult mai ales partea cu accidentul unde abia pomenesc de el.
1 0
DAMME pe 17 Iunie 2022 01:28
S C H U M I
''Nu sunt erou, sunt doar un tip care piloteaza rapid. La inceput cand am urcat pentru prima oara intr-o masina de Formula 1 am crezut ca e magie. Poate ca undeva in lume exista un sofer de camion sau poate un pilot de karting mai rapid decat mine, doar ca ei nu au avut sansa mea. Nu am puteri supranaturale, dar ceea ce am facut imi da dreptul sa cred ca am fost mai bun decat oricine altcineva'. - Michael Schumacher-
Foarte bine realizat documentarul...Schumi chiar a fost genial în Formula 1, așa cum au fost Pele și Maradona în fotbal... recomand documentarul chiar și celor ce nu sunt pasionați de acest sport, chiar e bun.

0 0

Spune-ţi părerea despre Schumacher

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells