ReLIFE

(2016) - Serial TV

ReLIFE 

Poster ReLIFE Poster ReLIFE

Sinopsis ReLIFE

Mai mult

Povestea il urmareste pe Kaizaki Arata, un tanar in vârstă de 27 de ani care nu-si poate gasi un loc de munca, esuand la fiecare interviu dupa ce si-a dat demisia la ultima companie. Viața lui se schimbă după ce il întâlneste pe Yoake Ryou de la Institutului de Cercetare ReLife. Acesta ii ofera un medicament care ii poate schimba aspectul său exterior facandu-l sa arate ca la 17 de ani, cu conditia să devină un subiect într-un experiment de un an. Astfel, el devine elev de liceu încă o…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: alexsony
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.8
Noriaki Sugiyama Noriaki Sugiyama  Akira Inukai (6 episodes, 2016) Haruka Tomatsu Haruka Tomatsu  Rena Kariu (10 episodes, 2016) Daisuke Namikawa Daisuke Namikawa  Nobunaga Asaji (7 episodes, 2016)
Miyuki Sawashiro Miyuki Sawashiro  Kokoro Amatsu (7 episodes, 2016) Caitlin Glass Caitlin Glass  Kokoro Amatsu (7 episodes, 2016) Josh Grelle Josh Grelle  Ryo Yoake (13 episodes, 2016)
Ryohei Kimura Ryohei Kimura  Ryo Yoake (13 episodes, 2016) Ai Kayano Ai Kayano  Chizuru Hishiro (12 episodes, 2016) Kensho Ono Kensho Ono  Arata Kaizaki (13 episodes, 2016)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexsony pe 25 August 2016 19:25
Un anime cu o idee foarte interesanta, nu spun ca este originala neeaparat, dar modul in care este prezentata este cu siguranta inedit. Actiunea incepe in momentul in care personajului principal i se ofera o pastila care il face adolescent la exterior si are posibilitatea de a trai un an de liceu inca o data. Aceasta ocazie li se ofera doar celor care nu-si pot gasi un loc de munca, nu se pot integra in societate. Intinerirea are rolul de a-i revitaliza gandirea obosita de om matur a protagonistului si de a-l ajuta sa-si depaseasca temerile si grijile provocate de viata de adult. Povestea reprezinta o drama care este atinsa de multe ori de comedie, insasi ideea de a pune un adult printre adolescenti are o nota umoristica. Este foarte interesanta evolutia personajului si modul in care isi influenteaza colegii din jur.
Cu siguranta merita vazut de oricine, chiar si pentru partea… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre ReLIFE

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells