Rampage

(2009)

Rampage

Poster Rampage Postere Rampage

Sinopsis Rampage

Mai mult

Filmul spune povestea lui Bill Williamson, un tânăr care trăiește într-un mic oraș din SUA. Bill a devenit frustrat cu lumea din jurul lui. Încălzirea globală, foametea în lume, suprapopularea și consumul nechibziut îi alimentau furia față de cei din jur. Bill nu este activist. El trăiește cu părinții săi și este angajat ca și muncitor necalificat, dar cu toate acestea Bill are o cale de ieșire. El dezlănțuie planul său violent asupra orașului, în timp ce pune bazele…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SakuraBlack90 pe 26 Decembrie 2010 15:50
America it's a great country! La ei se mai intampla si asa.
Noi daca am avea acces la arme cum au ei ne-am injumatati in 2 zile

3 1
Pantaleon pe 24 februarie 2013 17:06
Da, la ei se mai intampla, dar nu chiar asa ceva.
Radu1711 pe 05 Ianuarie 2011 23:06
radu1711
un film foarte tare, tipul acela face macel, foarte interesanta povestea si actiunea, suspans cat cuprinde.merita vazut
2 0
balika pe 23 Octombrie 2010 18:33
O idee buna, sa cureti omenirea. Grea tema si-a ales scenaristul, dar au reusit sa ecranizeze exceptional povestea si drama unui om saturat de lumea in care traieste. Trebuie sa-i dau dreptate filmului, desi e periculos mesajul. Civiliazatia umana a ajuns mizeria Universului, asta e clar. Foarte bun!
1 0
Pantaleon pe 24 Februarie 2013 17:00
Exagerat de la un capat la altul
Am vazut acest film pentru ca un critic de film il recomanda intr-un articol, iar trailerul promitea ceva bunicel. Filmul nu e rau, pentru amatorii genului e mana cereasca, dar luand-o strict din punct de vedere cinematografic, e o bazaconie trasa de par, lipsita de realism si de mesaj. Cred ca orice ageamiu isi inchipuie ca pana si intr-o tara ca Romania asa ceva nu avea cum sa se intample ziua in amiaza mare, chiar daca 80% din Politie si din Armata ar fi fost in concediu. Doua amarate de masini ale Politiei pleaca in urmarirea unei arme letale care umbla nestingherita pe strada. Filmul are iz de Falling Down, numai ca acolo totul e mai realist si mai bine facut. Mesajul pe care il transmite "infractorul" e de doi bani, regizorul a scrantit-o rau, individul urla ca banii nu folosesc la nimic, cand de fapt isi umple traista si fuge in lume. Prea multa violenta si un mesaj prea ambiguu.… citeşte
1 1
jansic pe 23 Decembrie 2010 14:55
Cred ca multi ne imaginam,mai mult sau mai putin, astfel de scenarii atunci cand lumea din jur devine prea apasatoare. Mesajul nu e tocmai crestinesc, personajul principal putea fi pus in situatii si mai frustrante pentru a justifica mai mult his rampage, plus alte mici scapari. Nu neaparat de vizionat.
1 1
Kieron pe 15 Iulie 2010 02:20
tare
dak esti putin nebun trebuie sa-ti placa filmul asta
1 1
RomaniaMare pe 08 Octombrie 2010 17:23
Mi-au venit ceva idei in cap.
PS : Serios acum, eu chiar il sustin pe baiatul asta.

1 2
Pantaleon pe 24 februarie 2013 17:05
Eu cred ca ar trebui sa te pregatesti sa îi calci pe urme. Sunt curios daca atunci cand te apuci sa impusti oameni in toiul zilei, pe strazi, o sa fie aceeasi indiferenta din partea Politiei si chiar a Armatei pe care ai vazut-o in film. Eventual, tu sa omori oameni prin centrul Bucurestiului, sa zicem, si aia sa te caute prin Rahova. Apoi sa plece dupa tine cu doua masinute, eventual Dacii. Ia si incearca, daca ala a reusit, de ce n-ai putea si tu ?
user-5ea70b3ded235 pe 24 August 2020 06:06
Nu sunt un mare fan al filmelor uwe boll dar acesta a fost chiar ok
0 0
Sorin87 pe 10 Noiembrie 2017 17:50
Un film de actiune reusit, ideea filmului este una originala, mi-a placut
0 0

Spune-ţi părerea despre Rampage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Rampage
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells