Psych 9

(2010)

Psych 9

Poster Psych 9 Postere Psych 9

Sinopsis Psych 9

Mai mult

Filmul urmareste povestea lui Roslyn, care se angajeaza in tura de noapte la un spital pentru a se ocupa de documentele pacientilor. Roslyn isi are propriile sale experiente traumatice care au marcat-o in copilarie si in urma carora a fost chiar pacienta spitalului unde este angajata in prezent. In momentul in care in oras au loc o serie de crime ale caror autor este necunoscut, Roslyn isi suspecteaza chiar iubitul care s-a aflat in zona in care a avut loc ultima crima. Urmeaza un intreg lant de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: xerses
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 13 Martie 2011 16:25
Infricosator, plin de mister si palpitant. Este un film bun care merita vazut. Spitalul in care se desfasoara actiunea este destul de sinistru si infricosator precum si toata actiunea petrecuta in film...
1 0
Rippa pe 21 Februarie 2014 18:23
un film bunicel mai ales ca joaca Cary elwes..nu ratati
0 0
tonymaestrul pe 09 Iulie 2012 16:36
Filmul este prea tare. Mister la maxim, suspans la cote halucinante si un final de ramai masca. In sfarsit am gasit un film bun , thriller de vizionat. Nu luati in seama comentariile gen " pierdere de timp " . Chiar merita vizionat.
0 0
nikkolle pe 01 Aprilie 2012 18:53
Sa zicem ca merge !
E interesant , plin de mister asa mi s-a parut ! Insa sfarsitul m-a lasat cu gura cascata ! Puteam sa jur ca replica doctorului era doar o aberatie insa la final s-a dovedit a fi adevarata ! DE VAZUT!
0 0
navodarean pe 16 Iunie 2011 14:59
a fost ceva de genul `bau! `/
Pe nimeni nu mai sperie astfel de horror-uri,in care te sperie pe moment,cu o actiune prea rapida,si specimene infricosatoare.
Ceva de speriat este ceva ce poate exista in viata reala,o poti pati,te face sa reflectezi asupra lucrurilor(ca in paranormal activity)

0 1
victorinox pe 26 Aprilie 2011 16:29
plictisitorr rau
aiurea pe bune.....pierdere de timp....nu am rezistat pana la sfarsitul lui
0 1

Spune-ţi părerea despre Psych 9

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Psych 9
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells