Private Resort

(1985)

Hotel particular

Poster Private Resort Postere Private Resort

Sinopsis Private Resort

Private Resort

Ben și Jack își petrec weekendul într-un hotel din Miami, iar singurul lor interes este să agațe cât mai multe fete, cu condiția să fie frumoase și bogate. În călătorie îi însoțește și Maestrul, un talentat hoț de bijuterii, care trece neobservat deghizat în femeie. Obiectivul lui este să pună mâna pe un colier cu diamante care aparține Amandei Rawlings.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

Delphi III Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

TriStar Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 04 Mai 2016 07:17
Valuri de râs într-un ocean de bikini
În vremea când nu avea mâini de foarfece, nu se credea Don Juan, nu avea fabrici de ciocolată, nu era iubitor de rom și nu cutreiera mările ca pirat, Johnny Depp era un tânăr ca oricare altul. Am zis ca oricare altul? Evident că am greșit. Nu orice tânăr agață femei măritate cu culturiști și nici nu are ocazia să iasă în cucul gol din șifonier, stârnind hohote de râs cum nici măcar 10% din comediile actuale nu reușesc să o facă.

”Private Resort” este o comedie ușurică și vulgară, dar suficient de nebună încât să te facă să te tăvălești pe jos de râs. Acțiunea se petrece într-un complex privat din Florida, unde se adună lumea bună în căutare de soare, apă și mai ales de dragoste fără bariere. Filmul dovedește că nimic nu poate sta în calea a doi tipi ce vor cu disperare să facă sex, încât ignoră cu desăvârșire… citeşte

8 0
robbiex2 pe 25 Septembrie 2010 00:15
Daca esti fan Johnny Depp, nu trebuie sa ratezi filmul asta :))
Filmul este chiar comestibil, pentru toate varstele.
Ce vremuri frumoase erau pe atunci, totul era atat de simplu, fara tehnologie superavansata si fara enspe mii de feluri de machiaje si alte nebunii :D

4 1
ice_eyes pe 09 Aprilie 2010 00:37
un film tipic pt anii 80' cu adolescenti excitati.
4 2
silv_xd_tweety pe 14 iulie 2010 19:44
:)))
marylin01 pe 20 Mai 2010 18:10
Doamne cat am cautat filmul asta! L-am vazut acum multi ani il aveam pe VHS singura problema a fost ca era dublat in germana si din germana in romana.Cu toate astea e unul din filmele mele preferate, nu am mai vazut de mult un astfel de film .Este un clasic al genului are toate elementele necesare unei comedii reusite si nu ai cum sa te plictisesti.Iar fata de adolescentii din filmele de azi cei din filmul asta sunt mult mai normali nu excitati cum a zis cineva mai sus.Si mi-a placut si Jonny Depp fiind unul din primele filme in care a jucat.
3 0
Adryana pe 23 Mai 2010 22:39
deci e cel putin bestial filmul asta...cat am putut sa rad:))))
2 1
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 10:35
De mult timp nu am mai ras atat de mult la o comedie.Timp de 80 de minute te destinde si iti ofera doza buna de haz.O comedie ai anilor '80 care merge si in ziua de azi mult mai bine decat multe asa zisele comedii din ziua de azi.Merge de vazut cu gasca de prieteni pentru ca amuzamentul sa fie pe cinste!
1 0
Calyx pe 29 Mai 2016 01:53
Hormonu' bate neuronu'
Uite şi o comedie care,cel puțin pentru mine,şi-a făcut treaba cu succes.Mi-a menținut zâmbetul pe buze până la sfârşit şi încă un timp după.
Filmul nu-ți dă nici măcar pentru o clipă ocazia să te plictiseşti,acțiunea se desfăşoară foarte alert,iar de glume avem parte din plin(multe,dar bune).
Tânărul Johnny Depp şi prietenul său sunt două caractere memorabile,de care cu siguranță o să-mi aduc aminte cu plăcere.

În vânătoarea lor disperată de femei(la cum arată,nu stiu cine nu ar încerca să le agațe),2 adolescenți reuşesc să pună pe jar un întreg hotel.Ba mai mult,cu mintea orbită de hormoni,cei 2 ignoră cu succes furtul unui valoros diamant.
Astfel,tinerii creeaza un mic haos in jurul lor,culminând cu o ciuruiala de-am crezut pentru moment că privesc finalul la Scarface(totuşi,aici nu moare nimeni).
citeşte

1 0
portofel pe 06 Mai 2010 16:41
Destul de interesant.Am avut marea placere sa admir prestatia lui Johnny Deep la inceputurile carierei sale,in acest film.
1 2
AsterX pe 07 Iulie 2014 14:18
referitor la titlu
resort=hotel - dobitocule care ai tradus asa! hotel tot hotel se spune aproape oriunde in lume mai ales la americani desi nu stau acum sa caut etimologia cuvantului! stati dracu in banca voastra analfabetilor si nu va mai apucati sa traduceti voi daca nu stapaniti bine lb romana si gramatica ei in primul rand! basca ceva cultura generala! Corect se traduce : "Statiune particulara"!
filmul e o super-comedie! l-am vazut prima data pe vhs tradus de alta "idioata"! Margarina Dristor. aia e culta in cap da traduce ca analfabetii! n-am inteles niciodata de ce o face asa!?chiar e desteapta si chiar stie engleza si nu numai da vomiti cum traduce! de ce nu traduce corect nu poate intelege niciun roman!

0 2
cosmin742000 pe 15 August 2013 14:50
Un film cu multe actrite frumoase stricat printre altele si de prezenta lui Johnny Depp intr-un rol penibil.
0 5
TheRaZ0r01 pe 28 mai 2016 19:24
Sincer, cum crezi ca poate juca un actor la varsta la care unii isi incep cariera ?! Depp avea 22 ani pe vremea aia. Nota pe care ai dat-o e penibila la fel ca si tine.

Spune-ţi părerea despre Private Resort

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Private Resort
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells