Păreri Prince of Persia: The Sands of Time

(2010)

Prințul Persiei: Nisipurile timpului

Ordonează după
spider_monkey pe 09 Ianuarie 2010 16:48
woaaaaaaa...am jucat si eu putin din joc:D dar din trailer pare fenomenal..I can't wait...
flash_marian pe 07 Ianuarie 2010 18:10
Intrebare
Filmul acesta va fi 3D?
Si de ce trebuie sa-i dau nota daca nu a aparut inca?

weedmaster pe 02 Ianuarie 2010 16:55
da dc au facut la genu filmului categoria romantic si dragoste ? nui tot aia?
DianaMS pe 15 Decembrie 2009 13:39
(stelutele sunt ptr jocuri)
In cel mai rau caz o sa fie un film 'haios' de pop-corn; in cel mai bun caz, o sa avem parte de o interpretare f buna jocurilor. In orice caz, astept filmul cu placere :D

PS. haha, va mai amintiti cand abia aparuse Warrior Within si toata lumea incerca sa faca rost de el? Si apoi veneai la scoala (liceu, in cazul meu) si faceai schimb de tehnici si smecheri ca sa treci mai usor la faza urmatoare? Eu una ma cramponam la Cioroioul ala afursit (Crowmaster)..pana am prins miscarea XD

DianaMS pe 15 decembrie 2009 13:43
Am vazuttrailerul...dar bine ca Printul are accent posh! :)) Fiindca, logic, toata roialitatea trebuie sa fie engleza...
Ruben pe 17 Noiembrie 2009 01:03
foarte tare!
mia placut mult jocul...dar cred ca si filmul va unu pe masura ...din ce am vazut va fi multa actiune si efecte speciale! Va fi foarte interesant.
tilik pe 05 Noiembrie 2009 02:18
http://www.cinemagia.ro/trailer/prince-of-persia-the-sands-of-time-printul-4341/ comentul lui gabriel alexandru :)
cata_pytzy pe 04 Noiembrie 2009 00:38
dupa cu spun si ceilalti si eu sunt disperat dupa jocul asta dar chiar actorule nu se potriveste de loc cu personajul mai bine era Dwayne Johnson sau multi alti dar nu Jake Gyllenhaal el e simpatic dar pentru alt fel de filme . in schimb filmul pare ok chiar bine realizat
yopiciucena pe 07 Septembrie 2009 17:53
hmm
am jukt primele 3 jocuri shi leam terminat pe fiekre de cel putin 2 ori shi am fost impresionat.....dar de film nu prea stiu ce sa zic , pan acum , din poze etc pare a fi un dezastru , dar SPER sa nu fie asha.....
airbender pe 01 Septembrie 2009 23:11
...fratilor nu va luati dupa altii...in primul joc printul era mult prea animat k sa poata fi pus pe marile ecrane in film....dak faceau asa erati si mai dezamagiti...o sa iasa un film soper...jake e un actor de nota 10...mike newell are talent in asa ceva....sa nu mai zic de jerry bruckheimer kre in palmares numai filme de succes....asteptati si voi un trailer si veti vedea...nu o sa fie o porcarie asa k stati linistiti...sunt un fan pop si eu..:X:X:X...
iuli1125 pe 09 August 2009 11:40
iuli
poate ati auzit si voi pana acum de susan boyle de la britain's got talent ... daca nu cautati pe youtube si va veti convinge ca aparentele inseala ... asa ca ... aveti rabdare sa apara filmul sau macar trailerul sa vdm ce poate. dati-i si voi o sansa nu mai tot vorbiti asa sa va aflati in seama si pt darkmovie ... daca tie ti se pare ca jocul nu a fost cine stie ce ... spune-mi tu mie un joc ca prince of persia care sa ceara asa putine resurse si in acelasi timp sa aiba aceleasi calitati ... sa fim seriosi ca la cat cere are o grafica excelenta.
Blablabla pe 07 Iunie 2009 15:41
pfff
Prince of persia The sands of time , Warrior within , the two thrones sunt capitolul 2 ... partea a 4 e din capitolul 3 .. asa ca banuiesc ca filmu va fi din primul capitol ... si sunt sigur ca nu vom fi dezamagitzi XD ... actorul e bun in rolul printului ... din cate se vede in poze ... asa ca ... asteptativa la un film destul de bunicel ;)
par4zi7u pe 15 Februarie 2009 19:18
dak va fi la fel ca jocul atunci va fi extraordinar ..cel putzin pe mine warrior within ma impresionat cel mai mult ;)
valigeo96 pe 3 septembrie 2009 12:59
.........Da si pe mine!!!
anubis pe 08 Februarie 2009 17:47
ce sa spun toate trilogia prince of bestia ..parerea mia a foast mortala ....ca si voi astept filmul daca tot scoate the sand of time dc sa nu scoata filme dupa fiecare parte din joc .....pace!!!!
body pe 26 Ianuarie 2009 17:35
eu nu stiu cum se trece la prince of persia sot de la parte in care el ajunge intro camara cu o statuie si treb sa intre pin anumite usi pt a o gasi da nu reusesc.Ma poate ajuta cineva??
luckmark pe 7 mai 2009 20:20
mergi in in dreptul fiecarei usi si la una din ele se aude ca si cand ar picura apa pe aia intrii si repeti faza asta de cateva ori. asa se trece de acolo.
www. pe 25 Ianuarie 2009 13:58
nu e usor sa faci un film bun dupa un joc bun,eu zic ca au avut bani de la Jerry Bruckheimer si timp, ca deja demult se filmeaza si se lucreaza la film,au si ceva actori,scenariul conteza ,ult si regizorul,Mike Newell este foarte talenta, prin urmare, va fi un film foarte bun
Beniamin pe 05 Ianuarie 2009 16:05
Mi.au placut foarte mult toate versiunile Prince Of Persia si am o parere foarte buna despre joc si dupa cum se spune ca filmul este copia jocului POP,, Speram sa fie placut si celorlanti si trebuie sa apreciam munca celor care l.au facut pt ca nu este usor sa faci un film dupa un joc" 10X :D
eva_evildoll12 pe 17 Decembrie 2008 16:15
Mi-e imi placea sa stau langa fratele meu cum joaca Prince of Persia (toata trilogia) si in acest timp imi povestea ce se intampla in joc (cand vorbeau aia in engleza shi imi traducea). Sunt sigura ca filmul o sa aiba succes,mai ales pentru fanii "Prince of Persia" este mare bucurie.
cynic pe 02 Noiembrie 2008 22:19
Jocurile sunt toate geniale. Au material cu care sa lucreze si au ales un actor care cred ca o sa faca un rol bun. Sper ca filmul asta sa fie tot ce POATE sa fie :)
Dragosh pe 16 August 2008 02:52
Mihai, repet, nu sunt un mare fan J.Depp, dar nu crezi u k tocmai "personajele ciudate"sunt mai greu de jucat? cum ar fii Helena Bonham Carter...toate personajele jucate de ea,mi-se par ...perfecte,si mult mai greu de jucat,pt k sunt negative.E o diferenta intre ea si Paris Hilton, nu?Si inca ceva...nu ma intereseaza nici pe mine si nici pe multi altii,deasemenea nu ar trebui sa te intereseze nici pe tine,ce prinde la public si ce nu...Marea majoritate a publicului de azi isi sterg balele de la gura visand sa fie absolut toate pers din Marvel.Si, de asemenea nu ma intereseaza ce au de zis nici critici,pt k au caracterizat multe filme drept proaste iar mie placandu-mi ft mult respectivele(ex: Man on fire).Cat despre film, tot ce imi doresc e sa nu strice si asta k pe Hitman(pana acum se intampla totul la fel, actori alesi aiurea,amanari si multe alte porcarii pe care le fac producatorii… citeşte
Mihai pe 13 August 2008 15:23
Dragos,in primul rand vreau sa iti spun ca am habar de acest joc video si de personajul sau principal.Ma plictisesc teribil jocurile video insa Printul Persiei a fost singurul joc care m-a fermecat complet prin diversitatea personajelor,a peisajelor uimitoare si nu in ultimul rand prin povestea sa.Cand am aflat ca aceasta poveste va fi regizata am fost realmente incantat,e filmul pe care il astept cel mai mult in viitorul apropiat (asa cum se stie, in lumea filmului asta inseamna chiar si cativa ani).Implicarea lui Jordan Mechner in proiect (ca scenarist) este de bun augur si inseamna ca se va pastra atmosfera captivanta din joc.Pentru mine singura dezamagire vine din partea actorilor.Ma asteptam de la J.Bruckheimer sa distribuie in rolurile principale actori care sa aiba cat de cat legatura cu lumea pe care vor sa o creeze.Insa 'alea iacta est'.Sa speram ca vor reusi sa faca o treaba… citeşte
Dragosh pe 12 August 2008 22:47
Deci...pt Miahi, ce ai vrut sa zici prin singuru film in care l-ai putut suporta pe Johnny Depp ?E unu dintre cei mai bun actori care exista la ora actuala...si asta nu o zic k as fii eu vre-un mare fan al lui, da unde e talent e...Dupaia,desi initial cnd am auzit k Jake Gyllenhaal va juca rolul printului,m-am gandit la tot neamu si stramosii celor care au facut castigu pt film,dar din poze obs k omu arata cam cum ar fii trebuit pt rol.Adik pt cei care au jucat jocu,stiu k printu nu era tocmai un slabanog tocilar...imbracamintea arata bine,hai sa asteptam filmul, inca 1 an si ceva si vedem.
Mihai pe 12 August 2008 00:33
A aparut prima fotografie pe net cu Jake infatisandu-l pe print.Asa cum ma asteptam si cum am citit din parerile multora, Jake nu poate fi asemanat decat in cel mai bun caz cu un Homo sapiens.Total dezamagitor!Mai astept sa o vad pe Gemma in postura de Cita Princess.Ah,si cand ma gandesc ce bine i s-ar fi potrivit rolul frumoasei Aishwarya Rai! Dar cu toate acestea imi amintesc ca aceleasi reactii negative le-a primit si Piratii din Caraibe (care,by the way, e trilogia mea preferata alaturi de LOTR si singurul film in care nu numai ca l-am putut suporta pe Depp dar surprinzator mi-a placut)si s-a dovedit a fi o adevarata franciza.Asa ca inca ramane speranta!
Kriss Kringle pe 20 Iulie 2008 23:02
1. nu inteleg cum as putea da un calificativ unui film fara sa-l vad (s-au adunat 502 voturi tip "speranta", banuiesc).

2. Jocurile sunt extraordinare, mai ales primul. (pentru cei care nu stiau, se lucreaza deja la o noua trilogie). Dar si Tomb Raider a fost un super-joc la vremea lui si a iesit o prostie de film/e. Nu-mi fac mari sperante nici pentru asta. Mai ales cu actorii anuntati in acest moment (imi place Jake Gyllenhaal, dar pentru alt tip de roluri. Parerea mea...) Apoi, o fi produs de Jerry Bruckheimer, dar asta nu inseamna ca nu poate fi un rateu. Sunt o multime de filme mult-asteptate, cu mari regizori/producatori si care s-au dovedit niste esecuri totale ("Alexandru cel Mare" va spune ceva?)

3. @Mihai - spune-mi un film cu Johnny Depp in care el nu-si are locul (sa nu-mi spui trilogia cu piratii, te rog...) Orlando Bloom mi se pare si mie cam… citeşte

Mihai pe 29 Mai 2008 20:02
Si eu sunt foarte dezamagit de cine o va interpreta pe printesa.Eu tot speram la sex-simbolul Aishwarya Rai,era perfecta pentru acest rol,nu inteleg cum au putut alege o actrita atat de mediocra pentru rolul unei printese atat de seducatoare.Cat despre print...Jake il poate interpreta destul de bine, e un actor bun, dar doar atat.Erau altii mult mai buni care ar fi putut interpreta acest rol.Nu inteleg de ce la Hollywood e goana asta nebuna dupa actori gen Orlando Bloom,Johny Depp sau multi altii in genul lor in filme in care practic nu au ce cauta.Speranta mea e ca make-up-ul si efectele speciale sa salveze filmul.In ceea ce priveste povestea, din nou, simt ca o sa avem o mare surpriza.
Dragosh pe 22 Mai 2008 01:32
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! de ce tocmai Jake Gyllenhaal ????? Printul persan nu are fatza de homosexual...Printul e un atlet bine construit k musculatura,capabil sa foloseasca cele mai nebune cascadori pt a ucide... erau atatia actori mult mai potrivit...Se repeta aceeasi poveste k si in Hitman,iar actorul gresit intr-o mega franciza. nu imi vine sa cred ce porcarii.Si printesa va fii Gemma Arterton,care la fel nu seamana deloc cu acea printesa.Daca si filmul asta il strica,atunci chiar k trebuie prinsi si batuti toti.
Cristi Weed pe 10 Mai 2008 15:13
Ma intreb oare ce va iesi din fimul asta ! La fel ca la orice film lumea are asteptari mari , mai ales ca in cadrul acestuia seria de jocuri din care a fost si va fi inspirat este una din cele mai bune ! Sper sa iasa un film bun !
Alex pe 26 Martie 2008 13:04
Filmarile incep la vara in Maroc (scene de afara) si Anglia (studio). Mike Newell are niste idei foarte bune pentru acest film. Asteptarile mele pentru acest film au ajuns deja in stratosfera asa ca nu vreau sa fiu dezamajit.
Tot ce mai trebuie sa aflam este numele actorului care il va interpreta pe print, acel John Abraham pare un candidat solid.

Mihai pe 07 Martie 2008 21:35
Cine credeti ca va fi Printul Persiei? La ora actuala cele doua mari alegeri pot fi actorii Charlie Clausen sau John Abraham.Si,daca veti cauta pe net imagini cu John,veti vedea ca printul din joc parca a fost facut dupa chipul si asemanarea lui.Sper ca el sa il interpreteze.Clausen nu prea aduce cu printul.
ceplinschi alexandru pe 09 Februarie 2008 12:56
nu stiu numele de la printul persia

va rogdatimi numele lor va rog

GABRYELVIO pe 03 Februarie 2008 15:59
am terminat trilogia jocului prince of persia si din ce am constat de abia astept sa apara filmu ,bina asta nu curand ,dar oricum zic ca o sa fie un succes,ma necajeste faptul ca nu au o data sigura cand o sa apare filmu mereu se schimba din pacate.Dar asta e asteptam !!!!
fairytale pe 25 Septembrie 2007 23:30
triloga e superba(ma refer la joc), are o poveste foarte captivanta, sper doar ca regizorul sa reuseasca sa scoata ct mai mult din ea
NITZA pe 16 Septembrie 2007 13:43
Daca o sa fie la fel ca jocul o sa iasa bestial.Din toata seria Sands of Time a fost cel mai tare(parerea mea) si cred ca filmul merge la sigur.
dragosh pe 03 Iunie 2007 23:59
poate cineva sa zica mai precis asa cam cnd o sa apara filmul sau macar traileru,daca nici asta...maca unde pot gasi o poza decenta cu actorul principal !!!! plssssssssss
Gabi pe 02 Iunie 2007 11:58
Am terminat trilogia si pot sa zic k is super tari..sper si filmu sa fie la fel de bine reusit..
kidomatrix pe 13 Mai 2007 15:13
eu nam jocurile da am jukt ultimu joc la un prieten deal meu shi pot sa zic co fost bestial.shtiu c se intampla in trilogie,povestea pare super mishto,iar dak jerry bruckheimer produce filmu o sa fie un mega blockbuster.
gdf83ro pe 3 iunie 2010 20:55
ce naiba ati scos casuta pt comentarii, care a fost desteptul care a modificat pagina? vad ca pot comenta doar la ce au scris altii helo, nu mai exista casuta jos de tot
johnny cosero pe 28 Aprilie 2007 21:26
doar atat pot sa spun........jerry bruckheimer deci o sa fie un superfilm de actiune.........respect
Apostol Emilian pe 15 Aprilie 2007 12:02
Am jucat trilogia PRince of Persia si are o poveste foarte buna si foarte interesanta. Sper ca si filmul sa fie la fel. Pe mine cel putin ma fascinat.
Dutsa. pe 14 Decembrie 2012 23:09
Filmul a fost mult prea previzibil iar din primele 30 de minute incepusem sa'mi pierd rabdarea...Sincer,ma asteptam la ceva mai bun.
mihaita34 pe 13 Septembrie 2011 11:51
tare
un film foarte bun.O sa mai faca vreo continoare???
Ar fi prea tare

Ghilgamesh pe 11 Septembrie 2011 11:58
S-a greshit poveste
deci aia nu e povestea "prince of persia - Sands of time" tamina nu exista in sands of time ea apare tocmai in ultima parte in Forgotten Sands ... si a doua la mana nu trebuia sa fie imbracat in asa hal el apare imbracat asa in Warrior Within nici nu are ochi albastri ..... da poate mai exista o alta parte si daca bea apa sa se albastreasca ochi?? :)) vreau sa il vad pe dahaka ...... e urat nu trebuia sa fie asa sands of time cred ca regizorul nu a jucat jocul sau nu a vazut povestea poate va descurcati mai bine in partea a doua sper sa fie si o partea adoua .
dendera pe 02 Septembrie 2011 23:39
Mai rar se fac filme dupa jocuri video insa cred ca acesta este reusit. L-am vazut la recomandarea unui prieten care a terminat jocurile si spre surprinderea mea, chiar mi-a placut.
vicecity8 pe 02 Februarie 2011 12:57
super mijto filmu l-am vazut la cinema apoi l-am vazut si acasa pe DVD. Mi-a placut foarte mult
SAre pe 23 Ianuarie 2011 09:10
este un film nominaliat la oscar si impresionant din mai multe puncte de vedere
Octavian6 pe 22 Ianuarie 2011 12:39
Nu ma asteptam!
Dupa mine a fost un film monoton.Nu va duceti sa-l vizionati cu gandul ca o sa fie o mare minune , sau asta e parerea mea.
rizea.alex70 pe 16 Octombrie 2010 18:35
Printul Persiei
Mi-a placut acest film foarte mult,este poveste interesanta legata de acel pumnal al timpului....nota 9+!!!
alexdan87 pe 15 Octombrie 2010 08:20
Bun
Un film bun de vazut in IMAX. Actiunea e ok, povestea la fel, te tine captiv aproape pe intreaga durata a filmului. *IMAX2D
melody10 pe 12 Octombrie 2010 18:38
Mi-a placut foarte mult filmul, merita vazut si este la fel de interesant ca si jocul.
NightChild pe 01 Octombrie 2010 13:58
Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut anul acesta.
ciobotaru pe 29 Septembrie 2010 01:20
........................................................................................................................
mr.alexuu pe 21 Septembrie 2010 10:59
Deci e prea tare filmu .Celor care nu le place sa nu se mai uite si sa nu comenteze!!!
Astia care spun ca filmu e naspa ca ala nu e imbracat bine cum ati fi vrut sa fie imbracat ? Ca ra**nul de guta ???

Go 1 2 3 ... 5 6 7 8 9

jinglebells