Primal Rage

(2018)

Furie dezlănţuită

Poster Primal Rage Postere Primal Rage

Sinopsis Primal Rage

Calatoria unui cuplu tânăr prin Pacificul de Nord-Vest se transformă într-un coșmar, deoarece sunt nevoiți să înfrunte natura, localnicii neprietenosi și o creatură monstruoasă, cunoscută nativilor americani drept Oh-Mah.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

AKA

  • Primal Rage: The Legend of Oh-Mah

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 06 Mai 2018 11:19
slab - spoiler la sfarsit, nu cititi daca nu vreti sa aflati finalul
Un fel de Predator devine acest film spre final, imi venea sa rad la un moment dat cand era noroit tipul bun si bigfoot se tot chinuia sa-l macelareasca.

Un film slab, are actiune insa si nu te plictisesti, multe faze cu matze scoase, capete taiate si sange siroind. Exista o faza in film cand blonda rapita de bigfoot este dusa la el in pestera si o cam violeaza dar nu faza e cam neclara. Iar finalul este o mizerie, ca de obicei in filmele astea de duzina personajul principal se lupta, castiga si omoara creatura iar in ultimele secunde cand totul era bine, blonda scapase si ea iar tipul bun reusise sa-l capaceasca pe bigfoot apar...alti 3 "bigfututi" si the end...Fuck this movie, o pierdere de timp si un gust amar iti lasa, regizorii astia fara valoare ar merita batuti pt aceste finaluri facute in bateie de joc pt cinefili.

5 1
ionion1992 pe 14 mai 2018 20:34
Bigfoot isi gaseste gagica ,pe blonda aia
Dragos.87 pe 20 august 2021 01:25
Chiar merita batuti regizorii astia ieftini pentru aceste finaluri in bataie de joc pentru cinefili,bine zis
Salbaticul pe 07 Noiembrie 2020 02:50
Mie mi-a plăcut foarte mult până la jumătate,de nota 10,apoi și-a cam da-to în petic de 6 cu finalul.Totuși,eu nu i-am văzut în vreun Pacific.
1 0
Dragos.87 pe 20 August 2021 01:15
Filmul are o poveste interesanta dar e lalaita foarte mult actiunea si finalul e indecis..
Filmul are o idee bună,are și o poveste interesantă dar e o lâlâială continuă semn că producătorii nu au mai venit cu alte idei pe marginea subiectului..Mi-a plăcut iarăși coloana sonoră care te ține încordat și decorul,acțiunea se petrece într-un cadru rustic iar finalul este indecis,oricum nu e un film rău, merită o vizionare..!
1 1
ionion1992 pe 14 Mai 2018 20:23
Un film foarte bun ,foarte mult suspans ,nustii cand trece timpul ,bigfoot principal este foarte frumos si vrea sa aiva gagica .Merita vazut ,recomand!
1 6
GiulianoDirt pe 04 Aprilie 2022 22:26
Inceputul de nota 6 după aia de 4 și finalul jalnic.
De văzut o data.
Nota mea 4.

0 0

Spune-ţi părerea despre Primal Rage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells