Power

(2014) - Serial TV

Power

Poster Power Poster Power

Sinopsis Power

Power

Power este povestea lui James 'Ghost' St. Patrick, interpretat de Omari Hardwick, un înstărit proprietar al unui club de noapte din New York care, atunci când nu își tratează clientela, își joacă al doilea rol, acela de lord al drogurilor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Sinqua Walls Sinqua Walls Shawn Omari Hardwick Omari Hardwick James 'Ghost' St. Patrick Naturi Naughton Naturi Naughton Tasha St. Patrick
Leslie Lopez Leslie Lopez Pink Sneakers Joseph Sikora Joseph Sikora Tommy Egan 50 Cent 50 Cent Kanan
Sung Kang Sung Kang Anika Noni Rose Anika Noni Rose Jukebox Victor Garber Victor Garber  Simon Stern (5 episodes, 2014-2015)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

CBS Television Studios

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Starz

Țara

SUA

Site oficial

Power

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stefan_alexandru_cristian pe 01 Martie 2016 20:12
Power
Intr-adevar serialul este pe masura numelui pe care il poarta ''Power''...chiar daca au aparut doar doua sezoane pana acum, povestea serialului a devenita una foarte complexa cu rasturnari de situatie, cu tot felul de intrigi. Nu vreau sa intru in amanunt, doar va sfatuiesc sa-l vizionati cu incredere!!!
2 0
profilm pe 09 Noiembrie 2019 12:00
Mi-a placut foarte mult! Nu am cuvinte, ultimul episod din sezonul 6 este genial si...cutremurator! Nici nu stii pe cine sa urasti, pe cine sa iubesti, eu una sunt de partea lui James...sunt dezamagita ca filmul nu e comentat aici si surprinsa ca filme
mult mai slabe decat acesta se bucura de comentarii! Oare am eu gusturi proaste in materie de filme?Subiectul este incitant, povestea lui James verosimila chiar daca la un moment dat urma o scheme stiuta: baiatul rau o iubeste pe fata buna aflata de partea legii care aproape tradeaza pentru el. Un sfarsit fericit pentru cei doi ar fi scazut mult valoarea filmului si ar fi fost artificial. Nu dau nume ca unii poate nu au vazut inca toate sezoanele. Eu l-am urmarit cu sufletul la gura!

1 0
alexandru_fejer pe 21 Iulie 2022 21:20
Un serial bun. Despre trădare, dragoste, s3x, droguri, mafie, melodii care au ajuns pana în playlist-ul meu. Recomand. Finalul in schimb pârț si asta din cauza copilului lui Ghost care joacă foarte prost. Are si continuare : Power Book II : Ghost, Power Book III: Raising Kanan, Power Book IV : Force. Dar in Power Book II devine o mare porcărie, cel puțin la început. În prima parte din serial (Power 2014) atât se omoară între ei încât ajunge să rămână serialul fara actori care joaca dur. Adică cei care au facut serialul sa fie vizionat : Ghost si Tommy. Finalul mi s-a părut o porcărie datorită acelor scene apărute in seriale precedente din sezonul 6, iar in serialul 10 din acest sezon când Ghost ajunge sa fie omorât in propriul club, la sfârșit arată mai mulți dușmani de ai lui care doreau sa il omoare. Adevarat, ca l-a împușcat. Dar nu se știa cine. Apoi… citeşte
0 0
alcineva pe 06 Iulie 2021 09:28
Mediocru.Eu nu pot sa cred ca pot exista femei atat de dependente de un barbat incat sa calce totul in picioare-principii,cariera,etc.Ma opresc la jumatatea sezonului 3.Mai pe scurt,TOTUL este Urat in acestr film.Comentariul meu suna simplist.Asa este si filmul.
0 0
user-5d86342a94f23 pe 21 Septembrie 2019 17:31
Ultimul ep din serial nu este subtitrat....pe nici un site
0 0
cry4ty pe 17 Mai 2018 19:43
e un serial care devine mai bun de la sezon la sezon , actorii nu sunt foarte cunoscuti dar joaca foarte bine
0 0
miihaii pe 10 Martie 2017 15:21
power
Superb filmul , se stie cand va aparea sezonul 3 online?
0 0

Spune-ţi părerea despre Power

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Power
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells