Possessions

(2020) - Serial TV

Posedare

Poster Possessions Poster Possessions

Sinopsis Possessions

Possessions

Possessions spune o poveste hipnotizantă, plină de mister, în limba franceză și ebraică, despre o crimă săvârșită de o mireasă în noaptea nunții.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

Haut et Court

Distribuitorul international

HBO Max

Țara

Israel, Franta

Părerea criticului

StefanDo pe 24 Mai 2022 12:35
Ar trebui să fie cea mai fericită zi din viaţa ta, dar, exact când te pregăteşti să tai tortul de nuntă alături de bărbatul cu care vrei să-ţi petreci tot restul vieţii, luminile din restaurant se sting şi, câteva secunde mai târziu, eşti plină de sânge, iar mirele zace la picioarele tale cu jugulara tăiată. Aşa începe Posedare/Possessions, miniserie franceză şi producție Canal+ Original ce ne poartă în dogoritorul Tel Aviv, explorând dezastrul pe care îl provoacă această nuntă cu bucluc în viaţa tinerei mirese Nathalie (Nadia Tereszkiewicz). Din 26 mai, miniseria Posedare vine la Focus Sat TV și vor fi difuzate câte două episoade, în serile de marți și joi, de la ora 21.30.

Nu ai cum să rămâi indiferent la drama eroinei, care, în doar câteva clipe, se vede transformată din superbă mireasă în văduvă. Şi asta doar din… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mladitza pe 29 Aprilie 2022 23:48
Un film bizar, bolnăvicios, totuși captivant și interesant. Sunt expuse tradiții foarte vechi (din Vechiul Testament) și absurde; și multe, multe superstiții... E ciudat (și aproape că nu pare plauzibil) ca-n timpurile noastre moderne, evreii (unii dintre ei) care au un nivel de trai peste medie să fie atât de superstițioși... Probabil fimul se vrea metaforic, dar n-aș zice că are vreun sens... subiectul până la urmă e chiar despre posesiunea demonică, până la ultimul episod am tot sperat ca titlul serialului să fi fost pus la „vrăjeală” :)
Filmul e bine filmat și actorii sunt buni, dar povestea e toxică...

0 0

Spune-ţi părerea despre Possessions

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells