Paap

(2003)

Martor incomod

Poster Paap Postere Paap

Sinopsis Paap

De la preotii budisti dintr-o manastire, Kaya, o tanara singuratica, primeste o misiune speciala. Ea trebuie sa-l aduca la manastire pe micutul Llahmo, un copil despre care preotii cred ca are puteri speciale. Dar, din intamplare, Llahmo este martorul unei crime. Kaya, ajutata de ofiterul de politie Shiven, vor apara viata copilului, luptandu-se cu cei care vor sa-l ucida.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

AKA

  • Sin

Țara

India

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
madalin pe 20 Martie 2007 16:51
este o actrita frumoasa care joaca destul de bine nu ca altele care sunt acceptate doar pt. frumusete.este de nota 9
2 0
alessya87 pe 20 Octombrie 2010 16:26
Pt. John ;)
Nu știu cum de nu am auzit de acest film, dar sună foarte interesant... Oricum ar fi, de dragul lui John o să-l vad cu siguranță! :D :X
0 0
gabriel pe 09 Decembrie 2006 23:34
Din intamplare am vazut cateva secvente de la inceputul filmului. Indienii astia au copiat perfect filmul MARTORUL cu Harrison Ford. Patetici, la fel ca si TVR 1, care a difuzat filmul. Inteleg ca unii au nevoie de filme indiene, ca sunt ieftine, dar macar sa dea ceva original. Un punct de la mine. Hai ca am pierdut si timp scriind ceva despre asta.
0 0
alessya87 pe 20 octombrie 2010 16:29
Nu știu dacă sunt așa de ieftine cum zici tu filmele indiene, alfel Național TV ar cumpăra mai multe și nu le-ar difuza aceleași în fiecare duminică seara... Ei fac multe filme acolo, dar unele sunt chiar de foarte bună calitate, chiar dacă ideea originală e copiată uneori... Scz, știu că e vechi comentariul tău, dar nu m-am putut abține...:)

Spune-ţi părerea despre Paap

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells