One Week

(2008)

O săptămână

Poster One Week Postere One Week

Sinopsis One Week

Mai mult
One Week

“O săptămână” spune povestea lui Ben Tyler (Joshua Jackson), un tânăr de douăzeci și cinci de ani care este diagnosticat cu cancer. Dramatic este faptul că șansele lui de supraviețuire sunt de doar 10%. Deși trebuie să înceapă tratamentul imediat, Ben alege să își cumpere o motocicletă și să plece într-o călătorie care începe la Toronto și se va sfârși la Tofino. Samantha (Liane Balaban), logodnica sa, găsește că acesta este un gest nesăbuit, așa că refuză…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Joshua Jackson Joshua Jackson Ben Liane Balaban Liane Balaban Samantha Pierce Campbell Scott Campbell Scott narator
Gage Munroe Gage Munroe tânărul Ben Grace Lynn Kung Grace Lynn Kung Richard Waugh Richard Waugh Baseball Coach
Colin Fox Colin Fox parintele O'Neill Gabriel Hogan Gabriel Hogan Derek Vincent Caroline Cave Caroline Cave Nancy Tyler
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Mulmur Feed Co.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Mongrel Media

Țara

Canada

Site oficial

One Week

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kether12 pe 10 Iunie 2010 15:32
Sincer, desi nu ma asteptam, a fost unul din putinele filme care m-a impresionat in ultimul timp. "Low buget", fara efecte speciale si totusi... Dramatismul este mascat de umorul subtil, de peisajele fantastice ale Canadei, de un soudtrack de exceptie (evident depide de gusturi, eu am savurat fiecare nota muzicala :) ). Josh Jackson a avut o prestatie extraordinara pentru care a castigat "Genie"-ul pentru cel mai bun actor. Merita vazut!
4 0
cosmin742000 pe 18 Noiembrie 2013 11:21
Un filmm care revine cu intrebarea ce ai face daca mai ai cateva zile de trait.Alternativele ar fi sa te tratezi , deveind un fel de leguma , sa faci ce ti-ai propus sa faci si nu ai facut pana atunci ....
2 0
not.Who.you.think pe 30 Ianuarie 2010 19:41
Usor de urmarit insa destul de interesant. Putin umor, putin romantism ceva drama o combinatie buna, o prestatie foarte buna a lui Joshua Jackson, un soundtrack bunciel.
2 1
Edbah pe 12 Noiembrie 2012 10:23
Fanii serialului „Fringe” il vor urmari cu placere in aceasta productie canadiana pe Joshua Jackson interpretand rolul lui Ben, un tanar profesor ce afla ca sufera de cancer. Acestui subiect dramatic i se adauga o coloana sonora de exceptie si peisaje absolut magnifice filmate in Canada rezultand un film emotionant si profund.

Ben este un personaj celebral, inteligent si sensibil, rol care i se potriveste de minune lui Joshua Jackson, precum cel din serialul care l-a facut celebru.

Din momentul in care doctorul il anunta ca boala are un ritm galopant si ca nu mai are mult de trait, Ben reactioneaza intr-un mod inexplicabil pentru familie si iubita, refuzand sa urmeze tratamentul contra cancerului si preferand sa se izoleze intr-o atitudine analitica si meditativa.

O asemenea atitudine nu putea gasi o ocazie mai potrivita de a se desfasura decat… citeşte

1 0
Carcotas pe 15 Septembrie 2020 11:51
Canada : imagine+muzica + melancolie + resemnare
Frumos,luminos, colorat ,in acord cu trairile personajului principal.Traieste-ti viata si fa din fiecare zi o aventura.Din pacate partenera lui Ben este nepotrivita ca fizic,interpretare machiaj si coafura.
0 0
Qube86 pe 05 Ianuarie 2012 00:24
Looking for Grumps...
Un film dragut si usor de vizionat...Mi-a placut prestatia lui Joshua Jackson si coloana sonora a filmului...Dramatism mascat inteligent prin umor si invesmantat in peisajele uimitoare ale Canadei...Pana la filmul asta nu stiam cat de frumoasa poate fi Canada...Mi-a placut foarte mult povestea si modul in care a fost expusa...Vocea naratorului (care apare in film), este una foarte calda (contrastand intr-un anumit fel cu frigul pe care Ben il simte uneori pe parcursul calatoriei) si reuseste sa se muleze foarte bine pe ritmul povestii...Eu il recomand celor care stiu sa guste genul asta de filme...
0 0
FlorinMovieFreak pe 08 Decembrie 2011 14:15
Viata-i doar un puzzle ..
Un road movie de exceptie .. o poveste minunata .. muzica sublima .. un narator pe masura (din cauza lui am stat sa-l urmaresc pe cinemax nu l-am prins de la inceput .. are o voce calda .. care l-ar face invidios pana si pe Morgan Freeman) veti intelege la final ..

Cheers !

0 0

Spune-ţi părerea despre One Week

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu One Week
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells