7.6 / 10
31 voturi
Locul naşterii: Toronto, Ontario, Canada · Data naşterii: 24.06.1980 (43 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Zodia: Rac

Biografie

Liane Balaban s-a nascut pe data de 24 iunie 1980 in Toronto, Canada. Initial si-a dorit sa devina jurnalist dar a fost descoperita de un producator care a convins-o sa dea proba pentru un rol in filmul The New Waterford Girl, care a reprezentat un real succes si astfel ofertele au inceput sa apara.

Filmul Saint Jude (2000) nu a fost primit prea bine de criticii care au considerat ca rolul de adolescent frustrat nu a pus in evidenta calitatile actoricesti ale lui Balaban.
Liane Balaban decide sa se mute in Montreal...

mai mult
A contribuit la această pagină: readyfile Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 10 Septembrie 2016 16:01
Trecand peste faptul ca Liane Balaban este o femeie foarte frumoasa, o serie de multe alte calitati o definesc atat in postura de actrita cat si in cea de jurnalista. Este apreciata pentru felul in care isi interpreteaza personajele, atragand astfel aprecierile criticilor de film. De asemenea, implicarea actritei in diferite campanii dovedesc faptul ca este inteligenta si hotarata cand vine vorba de alegerea deciziilor in cariera.
1 0
cosmin742000 pe 18 Noiembrie 2013 11:23
O actrita foarte frumoasa si foarte talentata , despre care eu ( nu stiu din ce motiv ) credeam ca e mult mai in varsta.
1 0

Spune-ţi părerea despre Liane Balaban

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells