Păreri One Battle After Another

O luptă după alta

Ordonează după
R_Afc pe 27 Septembrie 2025 13:10
O dezamăgire după alta
Paul Thomas Anderson este în căutarea stautetei Oscar. Sîntem în fața unui film făcut pe comandă pentru a sparge gheața cu sclipici a Academiei Americane de Film. S-ar putea ca de data aceasta să aibă cîștig de cauză. Pentru asta avem în distribuție trei actori care au deja statuetele bine ascunse în propriile pivnițe. DiCaprio, Del Toro și Penn. Numele celui din urmă strică muzicalitatea a ceea ce putea fi o prezentare armonioasă a numelor de familie.

Inspirat de romanul „Vineland” scris Thomas Pynchon, un amestec trufaș, sfidător și nevrotic unde găsim mai mult balast decît într-un șantier de construcții. Pynchon nu se numără printre scriitorii contemporani pe care să-I citesc cu plăcere. În carte totul se mișcă în spirale care cuprind din ce în ce mai multe personaje cărora le dedică cîteva pagini înainte de a trece la… citeşte

0 5
user-68d4b4dec9434 pe 25 Septembrie 2025 06:24
L-am văzut ineseara, în avanpremieră..extrem de prost,rar vezi așa mizerie de film..nu credeam că un film cu DiCaprio poate fi atât de prost..
E la nivelul unui film mediocru cu Clint Eastwood sau Jean Claudel Van Damme..
Autorii joacă execrabil, muzică te termină psihic, nu este vreo scena care să aibă impact sau care sa tina mai mult de 2 minute..acum câțiva ani ar fi luat toate zmeurile de aur..
Dar acum pt că ai o negresa protagonista extrem de rasistă și violenta,e considerat film bun.
Probaganda me too ca de obicei, Leo săracul e transformat în femeie aici..are și replici de casnică chiar..rar l-am văzut atât de neinteresant..Sean Penn e decent, si gurul care reușește să iasă bine de aici..
Nu voi mai vedea vreodată vreun film de la un regizor atât de promițător și talentat cândva.. Hollywood e mort și vă spun, vă va strica ziua mizeria asta.

0 5
hitman78 pe 28 Septembrie 2025 22:15
Daca ești familiarizat cu stilul de a regiza al lui Paul Thomas Anderson sigur îți va placea acest film.Dupa mine e acolo sus in top pe locul 2 după There will be blood.Filmul deși are un subiect crâncen nu e un storcător de lacrimi,actorii se achita cu brio de sarcini DiCaprio joaca in nota lui obișnuită iar Sean Penn e peste toți sigur va fi luat în considerare la premiile academiei de film.P.T.Anderson face un film dur montat și editat alert cu cadre superbe nu am simțit cele aproape 3 ore in sala de cinema.
1 0
ClaudiuA pe 25 Septembrie 2025 15:14
95 pe Metascore
#metoo si "negresa extrem de rasista si violenta". Cam atat s-a inteles dintr-un film. Ce sa facem daca unii au creierul murat de propaganda Maga.Nu maimergeti,fratilor, lafilm. Avanpremiera, zici? Pariez ca nici n-ai dat bani pebilet. Au irosit o invitatie pe tine, cand se puteabucura de film un cinefil adevarat.
2 1

jinglebells