Notre-Dame brûle

(2022)

Incendiul de la Notre-Dame

Poster Notre-Dame brûle Postere Notre-Dame brûle

Sinopsis Notre-Dame brûle

Notre-Dame brûle

Filmul prezinta povestea eroică a celor care și-au riscat viețile ca să salveze catedrala Notre-Dame din Paris când aceasta a luat foc, pe 15 aprilie 2019.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Caius13 pe 11 Ianuarie 2024 23:19
Un film extraordinar, emoționant, dar de o ironie aparte la adresa modului în care angajații Catedralei, oficialitățile și pompierii au fost pregătiți pentru un asemenea dezastru. Angajatul Catedralei care trebuia să verifice dacă alarma privind izbucnirea unui incendiu era reală sau falsă era un bătrânel bolnav de astm, incapabil să urce peste 300 de trepte în spirală până în podul bisericii pentru a verifica dacă a izbucnit incendiul. Parisul a dispus de prea puține echipaje de pompieri care cu greu au ajuns la locul incendiului din pricina unor drumuri blocate ca urmare a unor construcții/ reparații, fiind nevoite să dea înapoi pe străzi cu sens unic și cu zeci de mașini în spate, ceea ce a dus la mare întârziere a intervenției... Hidranții erau sparți, țevile de alimentare cu apă corodate, fisurate, nu era presiune în furtune, persoana care… citeşte
0 0
user-5ae0276cb48ac pe 05 Iunie 2023 17:59
Foarte emoționant ,are cadre filmate chiar din misiunea pompierilor ! A fost palpitant și șocant în același timp ,demonstrație de curaj a pompierilor care și-au riscat viețile voluntar !! Merită văzut documentarul !Cea mai tare faza a fost cu salvarea celei mai importante relicve a catedralei : Coroana De Spini a Mântuitorului ISUS HRISTOS !
0 0

Spune-ţi părerea despre Notre-Dame brûle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells