Noah Land

(2020)

Tărâmul lui Noe

Poster Noah Land Postere Noah Land

Sinopsis Noah Land

Mai mult

Un copac biblic plantat de Noe? Într-un sat turcesc, un tată și fiul lui sunt prinși într-o rețea de credințe și zvonuri. Ibrahim, aflat în ultima etapă a unei boli terminale, își roagă fiul, pe Ömer, să-l însoțească în satul natal. El își dorește să fie înmormântat sub un copac pe care el însuși l-a plantat pe când era copil. Când ajung în sat, descoperă că arborele a devenit un altar. Potrivit unei legende din sat, copacul a fost plantat de Noe la scurt timp după marele potop. Când Ibrahim…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Țara

Turcia, Germania, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 30 August 2020 23:23
O drama interesanta in decorul Turciei rurale, doua personaje in conflict cu lumea si un final previzibil.Remarcabil actorul din Winter Sleep, face si de data asta un rol foarte bun.
Film pentru cunoscatori.

2 0
user-5c9f8c2e87074 pe 09 Noiembrie 2020 01:05
Drama profunda, tulburătoare in care in centru este Omer sfâșiat de un divorț consumptiv si de problemele datorate bolii terminale a tatălui sau si rugamintea acestuia sa fie îngropat în satul natal lângă un copac. Ne aflam într-un sat uitat de lume in care fundamentalismul si obscurantismul religios sunt exacerbate. Foarte bine conturate personajele principale ,caractere puternice ,iar zbuciumul lor interior redat cu mare pricepere de regizorul turc. Scenariu coerent, articulat. Film impresionant ,mișcător.
1 0

Spune-ţi părerea despre Noah Land

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells