Nativity!

(2009)

Povestea nașterii

Poster Nativity! Postere Nativity!

Sinopsis Nativity!

Nativity

Povestea nativității, produsa de New Line Cinema, narează călătoria extrem de solicitantă a doi oameni, Maria și Iosif, o sarcină miraculoasă și nașterea lui Iisus, care va schimba realmente cursul istoriei. Dramaticul și incitantul film urmărește călătoria plină de pericole a unui cuplu de tineri nevoit să-și părăsească locuința din Nazaret pentru a ajunge în Bethleem, străvechea casa a lui Iosif, ca să participe la recensământul ordonat de Regele Irod

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Der Weihnachtsmuffel

Produs de

Mirrorball Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

E1 Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 23 Noiembrie 2011 11:43
Nativity, nu The Nativity Story
Sinopsisul de mai sus se referă la alt film, "The Nativity Story" (2006) http://www.cinemagia.ro/filme/the-nativity-story-povestea-nasterii-domnului-15887/ și nu la "Nativity!" (2009). Amuzant e că linkul IMDb duce unde trebuie.

În fine..., acțiunea comedioarei de față, "Nativity!" adică, se petrece în zilele noastre, într-o Mică Localitate din marea britanie: o seamă de copii, împreună cu profesorașul lor cam pîrlit, se chinuie să pună în scenă, pentru Crăciun, o piesă avînd ca subiect Nașterea Domnului. Pelicula pur și simplu gîfîie de cîte clișee poartă-n spinare. Iată aici doar cîteva, de la al 21-lea în sus: oropsiții vieții, care se dovedesc mai buni și mai talentați decît burjuii fandosiți; bărbatul delăsător și părăsit de iubită; iubita nedelăsătoare care se întoarce la bărbat - evident, doar după ce el se dă de 3… citeşte

7 1
Deceoare pe 28 decembrie 2014 18:32
Probabil că la filmul produs în anul 2006 în sinopsis stă scrisă acţiunea acestui film produs în anul 2009 . Dar ce să ne mai mirăm : în spatele site-ului cinemagia sunt nişte ....... persoane foarte pline de ele şi care nu doresc ca cinefilii să fie bine informaţi . Sunt la fel cu cei pe al căror steag : ''Roşu,galben şi albastru , este al nostru tricolor'' , cu toate că steagul României are culorile : ''Albastru , galben şi roşu'' .
Deceoare pe 28 Decembrie 2014 18:40
Un film de familie superb
Este un model pentru cineaştii , compozitorii şi textierii români care ne-au promis în luna decembrie a anului 1989 ce filme vor realiza , ce cântece vor compune , ce librete şi scenarii vor scrie . În 25 de ani tocmai mi-am dat seama . Costumele şi decorurile superbe . Jocul copiilor nemaipomenit de natural .
0 0

Spune-ţi părerea despre Nativity!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Nativity!
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells