Moxie

(2021)

Tupeu

Poster Moxie Poster Moxie

Sinopsis Moxie

Moxie SUB

Sătulă de atmosfera sexistă și toxică de la liceul ei, o tânără timidă de 16 ani se inspiră din trecutul rebel al mamei sale și publică anonim o revistă care declanșează o adevărată revoluție în întreaga școală. Inspirat din romanul scris de Jennifer Mathieu.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Girl power - La rivoluzione comincia a scuola

Produs de

Paper Kite Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 04 Martie 2021 15:59
Este fără îndoială săptămâna revoluţiei şi a răzvrătirii pe Cinemagia, după ce marţi publicam cronica ireverenţiosului şi necesarului Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, iar ieri cronica SF-ului distopic Brave New World. Dar mult mai accesibil decât aceste două titluri şi mai plin de învăţăminte pentru cei foarte tineri este Moxie/Tupeu, filmul lui Amy Poehler în care o elevă dă de pământ cu sexismul din liceul ei. Moxie este disponibil pe Netflix începând din 3 martie.

Moxie o are în centrul atenţiei pe Vivian (Hadley Robinson), elevă în clasa a 11-a la un liceu dintr-o liniştită suburbie americană. Când Lucy (Alycia Pascual-Peña), o nouă colegă, este agresată de căpitanul echipei de fotbal a liceului, iar directoarea (Marcia Gay Harden) refuză să ia vreo măsură, Vivian publică Moxie, un manifest împotriva sexismului din… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Moxie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells