Un film despre puterea credintei, despre fericire si pretuirea vietii! Cu o distributie de exceptie si o idee interesanta, filmul reuseste sa uimeasca si sa stoarca macar o lacrima celui care il priveste! O uimitoare schimbare radicala, o ironie a sortii si o privire a tristetii fratelui mai mare al lui Molly! Merita vazut de toata lumea! Recomand!
Este un film potrivit si pt lista : Filme pro vegetarianism !? = la restaurant Molly dupa ce baga homarii vii adusi la mese in acvariu explica : '' homarii traiesc in acvarii . Sunt animalutele cuiva . De ce ar vrea cineva sa manance animalutele cuiva ? ''
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu
detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi .
Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma
alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere
in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile
urmatoare vor intelege mai mult .
De stiut: "autismul" si alte "sindroame" precum "down" sunt rezultate ale eugeniei controlate numita vaccin.
Iar filme mizerabile precum asta au ca scop normalizarea acestui genocid si chiar asocierea cu ceva pozitiv cu personaje de succes de gasit doar in filme.
Molly