Maria Sa, Birlic!

(2010)

Maria Sa, Birlic!

Poster Maria Sa, Birlic!

Sinopsis Maria Sa, Birlic!

Mai mult
Film documentar despre actorul Grigore Vasiliu-Birlic. Documentarul relevă aspecte mai puțin cunoscute, cum ar fi, de pildă, faptul că Birlic era pasionat de mașini, reamintește că era foarte generos, sprijinea tinerii actori și arată cum era Birlic cel dincolo de scenă. În film sunt prezente mărturii- document: cea a fostului impresar al actorului, Gaby Michăilescu, regizorul Aurel Miheleș, sau nepotul lui Birlic, Radu Mihail Șerban (fiul scriitorului Mihail Șerban) , fiecare cu povestea relației cu… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 02 Februarie 2014 19:07
Marele comic cu ochii trişti
Un material documentar realizat de TVR despre marele actor Grigore Vasiliu-Birlic, conceput din mărturii ale celor care l-au cunoscut şi din secvenţe filmate din piesele de teatru şi filmele în care a jucat. Este conturată imaginea unui gigant al scenei şi al filmului, dar mai presus de orice a unui om cu un suflet mare care nu ezita să-şi ajute financiar colegii mai tineri. Un actor mare născut într-o ţară prea mică pentru ca talentul său să fie apreciat aşa cum ar fi meritat.

Documentar este realizat de un reporter de televiziune, fiind conceput mai mult ca un reportaj TV decât ca un film artistic. Acesta este principalul minus al producţiei.

1 0
Lavi.s pe 18 Iunie 2020 01:35
Vreau sa vad acest documentar,puteti sa imi dati un sfat sau link?
0 0
razvan87 pe 01 Aprilie 2012 08:12
imi poate spune cineva cum as putea intra in posesia acestui film?
0 4

Spune-ţi părerea despre Maria Sa, Birlic!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells