Love, for Real

(2021)

Dragoste pe bune

Poster Love, for Real Poster Love, for Real

Sinopsis Love, for Real

Lucrurile nu merg conform planului atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia de creatii vestimentare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 15 Aprilie 2023 04:07
Un film bun, ceva mai diferit decât cum sunt obișnuit să văd la filmele Hallmark..Un reality show interesant cu multe surprize și fete frumoase care îți destind lejeritatea în modul plăcut..Are și destul de multe peisaje frumoase iar la capitolul acting, actorii s-au descurcat de minune, recomand.!
0 0
bainca pe 23 Iulie 2022 13:03
Nota 8 Frumos
L-am văzut ieri .Un film Hallmark nou , fresh cu un subiect foarte actual ci anume : show-urile de Dating( întâlniri , dragoste sau matrimoniale ) foarte populare mai ales în America .O poveste in stilul Hallmark mai dinamica puțin , cu actori bunicei , carismatici și frumoși .Mi-a plăcut acțiunea și povestea , bine făcută în stilul lor .Merita văzut pentru mine , este frumos și relaxant .Ii ofer nota 8
0 0
Deceoare pe 25 Aprilie 2024 12:50
Ia te uită, cei care nu comentează despre scenariu, regie, casting, decoruri, machiaj, sunet, muzică, jocul actorilor, figurație. Tot ce îi interesează este Hallmark, Hallmark, Hallmark. De trei sute de ori Hallmark, ca să nu uite cuvântul Hallmark.
0 1
bainca pe 9 iunie 2024 03:12
si altii sa nu uite rautatea
ioanaa_ioana pe 10 Februarie 2024 14:40
Lalaielile obisnuite gen Hallmark canalul Diva.
Pierdere de timp.
Nota 2.

0 2
bainca pe 9 iunie 2024 03:10
si tu te uiti in continuare masochisto . se vede clar ca ai probleme mintale , num ai unul asa poate sa se uite neincetat la ceva ce nu ii place

Spune-ţi părerea despre Love, for Real

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells